• 瀏覽: 10,896
  • 回覆: 113
摩連奴又執包袱,記者熟手熟路企定定等他做訪問

Sky Sports記者問是不是防守問題,覺得不公平嗎?摩連奴回左一句: "I'm always in football!"

https://www.youtube.com/watch?v=hX2JYNDhi5o進入香討影片區

熱賣及精選
唔知下一個受害者係邊個呢!

佢不嬲都係咁串

引用:
原帖由 phmo 於 2021-4-20 06:39 PM 發表

唔知下一個受害者係邊個呢!
想繼續教,英超應該無機會

引用:
原帖由 happyday828888 於 2021-4-20 06:52 PM 發表

佢不嬲都係咁串
其實錢已經夠食過世,仲成日做縮頭龜,進攻式足球不好嗎?

標題黨?

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-20 06:17 PM 發表

摩連奴又執包袱,記者熟手熟路企定定等他做訪問

Sky Sports記者問是不是防守問題,覺得不公平嗎?摩連奴回左一句: "I'm always in football!"

https://www.youtube.com/watch?v=hX2JYNDhi5o
你係唔識英文定存心老屈?記者係問佢Back in football asap? 佢答 I am always in football, 有咩問題???

毫無廉恥

引用:
原帖由 giovincop 於 2021-4-20 07:59 PM 發表

你係唔識英文定存心老屈?記者係問佢Back in football asap? 佢答 I am always in football, 有咩問題???
即繼續投入足球界

唔做領隊,唔通做執波仔

引用:
原帖由 giovincop 於 2021-4-20 07:59 PM 發表

He just bull shit

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.

人才有用不好用,

奴才好用没有用.
希望教反英超

提示: 違規內容已被屏蔽
其實摩佬應該教愛華頓或般尼果D,只打防守,連人腳都唔洗大改,最緊要接受大幅減人工,攞到冠軍先再加獎金

引用:
原帖由 只求一點快樂 於 2021-4-20 08:41 PM 發表

其實摩佬應該教愛華頓或般尼果D,只打防守,連人腳都唔洗大改,最緊要接受大幅減人工,攞到冠軍先再加獎金
知唔知愛華頓領隊人工都幾高。

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.

人才有用不好用,

奴才好用没有用.
去呀仙奴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]