• 瀏覽: 34,707
  • 回覆: 207
  • 追帖: 1
真係有咩意外,tvb點賠番個女/老婆俾人?
請東張節目組為外景主持的人身安全著想

熱賣及精選
為咗收視理得你呢的廉價勞工有意外, 一個倒下另一個補上。

正義必勝!
引用:
原帖由 yrrah1 於 2021-4-20 08:07 PM 發表

為咗收視理得你呢的廉價勞工有意外, 一個倒下另一個補上。
不應該為收視不顧藝人的性命安全.

呢啲爭仔私人糾紛,師奶滿足晒八卦嘅心態, 後生仔就滿足晒睇豐滿身材嘅訪問女藝人。出到刀更激,連唔睇開嘅男人都望多兩眼 ,收視得咗!

我願意保護佢

麻煩新管理層正視盡快處理此緊迫的藝人人身安全問題

呢個算係東張余詠珊年代遺下的歪風,TVB身為香港娛樂圈龍頭不應只為收視而不理旗下藝人死活

做新聞採訪係咁架啦
有部機拍攝住我唔信佢真係夠膽斬人

好恐怖,攞刀出黎,睇到影片係好似景隆街維講地產,個大陸女人個奶奶開個間

其實東張西望咁樣採訪,會唔會有侵犯咗人哋嘅私隱嫌疑呢?

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-4-20 08:04 PM 發表

真係有咩意外,tvb點賠番個女/老婆俾人?
請東張節目組為外景主持的人身安全著想
係呢啲蠢人用呢個1方法訪問啫。  睇佢都係冇腦架啦

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-4-20 08:44 PM 發表

其實東張西望咁樣採訪,會唔會有侵犯咗人哋嘅私隱嫌疑呢?
吾會囉,個大6女人真係行左銅鑼灣行左好耐,報導下都好應該

呢個節目已經變咗質成日都有既定立場當電視劇睇

引用:
原帖由 沉睡浪漫的甩毛 於 2021-4-20 08:38 PM 發表

好恐怖,攞刀出黎,睇到影片係好似景隆街維講地產,個大陸女人個奶奶開個間
呢間好耐歷史

咁恐怖有冇拉嗰個人呢

引用:
原帖由 Freeman168 於 2021-4-20 08:48 PM 發表

呢間好耐歷史
我淨係知而家變左成舊屎,bad list

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]