• 瀏覽: 28,450
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
BURBERRY 近期推出的2021春夏新品當中,一件胸口挖空兩個大洞的男裝T恤意外登上微博熱搜,因為穿上剛好會露出「胸前兩點」,讓網友們全笑翻,產生諧音聯想:「BURBERRY新理念:好男人不包二奶。」

呢件嘢搵邊個著? 咁核突都可以設計到出嚟 其實除咗呢啲極端例子 仲有啲男仔著衫著得好肉酸

我自己就最憎男仔著oversize T shirt 無論身形如何都覺得好古怪

仲有長及膝但又唔係7分褲既個種毒L先著既褲 睇見都有陣毒臭味

仲有勁鬆身背心 無時無刻露點 不如唔好著 夏天黑森林加拿大仲要臭崩崩

熱賣及精選
咩料 件衫想點

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-4-21 11:25 AM 發表

BURBERRY 近期推出的2021春夏新品當中,一件胸口挖空兩個大洞的男裝T恤意外登上微博熱搜,因為穿上剛好會露出「胸前兩點」,讓網友們全笑翻,產生諧音聯想:「BURBERRY新理念:好男人不包二奶。」

呢件嘢搵邊個著? 咁核突都可以設計到出嚟 其實除咗呢啲極端例子 仲有啲男仔著衫著得好肉酸

我自己就最憎男仔著oversize T shirt 無論身形如 ...
著短褲人字拖行商場, 堅核突

引用:
原帖由 一頁巧羊 於 2021-4-21 11:45 AM 發表

比女人著適合d
情趣衫?

引用:
原帖由 一頁巧羊 於 2021-4-21 11:45 AM 發表

比女人著適合d
韓國舊時已經有女性嘅奶裝,只係日佔時期被唔識得欣賞嘅日本人強行禁止再穿著!哎!

應該女裝,先有消路

咁攪笑

行為藝術來架

PK 奶露神街仔 . .

引用:
原帖由 必佬 於 2021-4-21 01:12 PM 發表

韓國舊時已經有女性嘅奶裝,只係日佔時期被唔識得欣賞嘅日本人強行禁止再穿著!哎!
有冇相? 點解要著到咁肉酸

引用:
原帖由 ANDY1992913 於 2021-4-21 03:09 PM 發表

行為藝術來架
邊度有藝術成份 男人粒奶滋一啲都唔吸引

引用:
原帖由 異域進擊的豬豬 於 2021-4-21 11:31 AM 發表

咩料 件衫想點
想點? 露點

Go Ling 著佐 Lin 更 Go  

嘩,邊個會著出街啊,況且自己剪爛d衫,著出街都得啦,使鬼買啊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]