• 瀏覽: 2,080
  • 回覆: 59
  美斯(Lionel Messi)和巴塞的合約到今年夏天到期,他的續約問題一直是外界關注的焦點,如今此事終於有了突破。

西班牙六台節目嘉賓Pipi Estrada透露,美斯同意和巴塞進行續約,他和巴塞的新合約將到2023年夏天結束,那時美斯將年滿36歲。

今季,美斯為巴塞出戰40場,攻入31球,另外貢獻13次助攻,效率依舊非常高超。

目前巴塞排在西甲積分榜第3名,少賽一場距離第一名僅差5分,還有不小的奪冠希望。

賣唔出巴塞只好硬食8寶粥梅西

累積轉會費依然係全球包尾

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12968802/1/20210421

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
今次冇扭計, 有進步

好食好住穩袋幾十億,痴線的。

引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-4-21 12:10 PM 發表

今次冇扭計, 有進步
出面無人要
認清事實只好屈服

梅西:
引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-4-21 12:12 PM 發表

好食好住穩袋幾十億,痴線的。
溫室小花唔識挑戰

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-21 12:14 PM 發表

溫室小花唔識挑戰
仲挑條毛咩,數下銀紙好過啦,吊你。 都唔知點使

又令朗迷失望 不同自己偶像一樣 西甲敗走😆😆

引用:
原帖由 一休門生 於 2021-4-21 12:27 PM 發表

又令朗迷失望 不同自己偶像一樣 西甲敗走😆😆
C朗係勇於挑戰
梅西係匿埋溫室無人要

梅西:
我從來冇想過現在嘅梅西會離開巴塞。

7億轉會永遠只能成為吹水回憶

繼續圍住梅西踢波 對其他球會係好事

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-21 12:34 PM 發表

C朗係勇於挑戰
梅西係匿埋溫室無人要
被人掃走話挑戰 高薪續約話冇人要😐

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-21 12:34 PM 發表

C朗係勇於挑戰
梅西係匿埋溫室無人要
巴塞重金續約喎,唔算無人要呀,巴塞唔要佢就約滿後走得啦。

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-4-21 12:45 PM 發表

7億轉會永遠只能成為吹水回憶
梅西用$1仙買都唔值

梅西:
引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-4-21 12:56 PM 發表

巴塞重金續約喎,唔算無人要呀,巴塞唔要佢就約滿後走得啦。
巴塞係比贊助縛定要有梅西先硬食續約
你估佢想續8寶粥梅西咩

梅西:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]