• 瀏覽: 6,133
  • 回覆: 248
  • 追帖: 2

熱賣及精選
引用:
原帖由 A1000 於 2021-4-21 04:09 PM 發表

12277290 12277291 12277292
下次叫叫沙嗲洋蔥鮮牛多,好正的

這家餐廳在哪裡

多肉走菜

引用:
原帖由 A1000 於 2021-4-21 04:09 PM 發表

12277290 12277291 12277292
一人兩碟??

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 Regjamie 於 2021-4-21 16:20 發表

下次叫叫沙嗲洋蔥鮮牛多,好正的
本來今日去波記食蔥油雞扒飯,但係波記出邊冇車位,裏邊又爆棚。所以我去科記,諗住試下佢啲豬扒飯。出邊我見有幾個人等,噉我又試下落左單先,之後等咗十幾分鐘入去,有位坐兩個人一張枱都幾鬆動。但係等好咕耐先至有飯食,食豬扒飯個套餐就有著數,另外,如果散叫加一杯嘢飲就另計。

引用:
原帖由 江湖師兄 於 2021-4-21 16:20 發表

這家餐廳在哪裡
太平山街/磅巷。

價錢幾貴下咁喎,包野飲?,,

引用:
原帖由 sinszeccy 於 2021-4-21 16:21 發表

多肉走菜
嗰度冇菜食,頭先去街市買咗12兩荷蘭豆,今晚荷蘭豆炒臘腸食。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-4-21 16:22 發表

一人兩碟??
唔係!今日同老虎去掃墓,跟住諗住落西營盤食羊肉串,點知去到見到有人抄牌,喇喇聲走。周圍搵位都冇車位,兜下兜下就兜咗去太平山街食飯。

引用:
原帖由 朗拿忠 於 2021-4-21 16:24 發表

價錢幾貴下咁喎,包野飲?,,
豬扒飯套餐加嘢飲就平一啲,雜扒飯飲品另計。

thank you

引用:

A1000師兄,好多🐷

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
引用:
原帖由 江湖師兄 於 2021-4-21 16:29 發表

thank you
唔使客氣,我都係幾十年來,第一次幫襯呢間嘅豬扒飯。

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-21 16:37 發表

A1000師兄,好多🐷
寶寶,系啊!因爲我見到佢門口都係寫住豬扒飯,應該唔錯。噉!既然已經叫咗一碟豬扒飯,我又想試下第2d,點不知什扒飯冇牛扒,得啲火腿,腸仔,雞蛋,午餐肉同埋一隻雞中翼。

主題標籤 #豬扒
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]