• 瀏覽: 29,597
  • 回覆: 218
因為疫情,東奧可能泡湯,但係而家疫苖已經面世,仲有幾個月時間,強制全民打疫苗達至全民免疫,咁都做唔到,真係垃圾,抵死

熱賣及精選
樓主On九,
你知唔知日本人平均年齡幾多歲,
如果要全民接種,相信在短期之內
會死好多老人。
面對變種病毒,人類尚未有可靠疫苗。

香港又可以強制全民打疫苗達至全民免疫咩?咁都做唔到,真係垃圾,咪仲抵死

引用:
原帖由 smart889 於 2021-4-21 10:25 PM 發表

因為疫情,東奧可能泡湯,但係而家疫苖已經面世,仲有幾個月時間,強制全民打疫苗達至全民免疫,咁都做唔到,真係垃圾,抵死
為運動比賽同經濟國譽而逼人民接種疫苗, 違反民主國家理念, 現時更未有良好效果同時安全疫苗面世, 強行接種引致大量日本國民受副作用影響甚至死亡, 日本政府必然背上罵名, 世界各國好大機會合力杯葛盛事, 到時無乜觀眾亦缺乏參賽者, 

引用:
原帖由 smart889 於 2021-4-21 10:25 PM 發表

剩係打針前丶後嘅鞠弓,已經多其他國家一倍時間

引用:
原帖由 jack8yau 於 2021-4-22 05:33 AM 發表

為運動比賽同經濟國譽而逼人民接種疫苗, 違反民主國家理念, 現時更未有良好效果同時安全疫苗面世, 強行接種引致大量日本國民受副作用影響甚至死亡, 日本政府必然背上罵名, 世界各國好大機會合力杯葛盛事, 到時無乜觀眾亦缺乏參賽者, 
但以色列做到,全球接種律最高國家係佢。

引用:
原帖由 bensonchow 於 2021-4-22 05:58 AM 發表

但以色列做到,全球接種律最高國家係佢。
因為以色列沒有人權自由

引用:
原帖由 jack8yau 於 2021-4-22 05:33 AM 發表

民主國家理念?!北海道原住民種族文化滅絕咁又係咩理念?

有啲人就 係以為自己最聰明, 人哋蠢都無限極戇居

引用:

唔民主 咪搞軍國主義 大日本帝國囉!

大日本帝國時期 有L民主? 

倒輻射水落海都on9拉

提示: 違規內容已被屏蔽
變種病毒已殺入日本
大阪日日確診都過仟,東京嗰面都500以上
死撐舉行奧運,只會全世界病毒大混種

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-4-22 06:24 AM 發表

倒輻射水落海都on9拉
美國大讚

嘅然日本話稀釋後水質安全咁仲駛咩倒落海。

主題標籤 #日本
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]