• 瀏覽: 22,642
  • 回覆: 142
  • 追帖: 2
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210421/bkn-20210421210225782-0421_00862_001.html
幾可愛

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
better than 唐詩詠

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-4-21 11:54 PM 發表

better than 唐詩詠
Agree, 陳靚過唐

最鐘意的車款始終是MCW,
其次是E蛇龍,ZF密龍,
之後排名不分先後有
絕大部份冷龍/冷鷹
(尤其銀柱AD,新記布牌DA,
城記8XX),
三菱,MAN,
仲有部份ATE,歐三躉,ASU
@tamama衝擊波

召喚tamama

引用:
原帖由 愛正車的人 於 2021-4-21 11:59 PM 發表

Agree, 陳靚過唐
and a lot younger

陳嘉慧BB好索Think Big天地》最索係佢..

青春多D

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-22 12:00 AM 發表

@tamama衝擊波

召喚tamama
^3^嘉慧姐姐

陳嘉慧靚女過唐詩

同過陳嘉慧做同學 讀中大進修學院 修日文科 嗰陣都覺得佢幾靚 同班有個Andy想溝佢 但人地唔show佢 有日同陳嘉慧吹水 佢話佢將會退學 佢唔肯講咩事 原來係做明星

索好撚多

溫馨提示,樓主個貼已出公海

見圖一定一堆引用嚟轟炸你手機

引用:
原帖由 蘇銘倫(神蘇) 於 2021-4-22 12:36 AM 發表

同過陳嘉慧做同學 讀中大進修學院 修日文科 嗰陣都覺得佢幾靚 同班有個Andy想溝佢 但人地唔show佢 有日同陳嘉慧吹水 佢話佢將會退學 佢唔肯講咩事 原來係做明星
資料話佢本身係日本居住讀書, 畢業後回流香港工作喎, 怎會去進修學院讀日文?

Hello !!!
引用:
原帖由 天秤使者 於 2021-4-22 01:00 AM 發表

資料話佢本身係日本居住讀書, 畢業後回流香港工作喎, 怎會去進修學院讀日文?
haha 佢可能唔想提起依段時期

只只鮑都有分別嘅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]