• 瀏覽: 9,552
  • 回覆: 365
  • 追帖: 4
到處瀏覽,見到呢個星級午後套餐,供應時間: 2-4PM,一星期前也可成功訂位。餐廳無景觀,不用費時為窗邊風景位久候。

餐廳裝潢中式古典風

黑松露菌鮮粉果

雜菌味濃郁,菇菌、松露味,味道好夾。第一啖食得開心。😊

原隻鮑魚花膠酥

鮑汁過咸,酥皮唔夠酥,唔係差,有其他比佢好

金錢鮮蝦球~特別推介經典菜式
蟹糕炒鮮蝦球, 金錢蟹盒

蟹糕炒鮮蝦球

蝦味濃,蝦肉稍過火未夠嫩

金錢蟹盒

蟹肉在內,外脆不膩,蟹肉鮮味濃郁👏👏

香蔥菜遠日本和牛粒/焗釀鮮蟹蓋,可以二選一

選了兩個焗釀鮮蟹蓋

諗唔明咁樣上蟹蓋係咩心思?🙄

蟹蓋外層金黃酥香,一梳梳既蟹肉,份量多得誇張,只有極少量切幼洋蔥絲增加甜味😋😋😋

鮮淮山如耳黃耳炒露筍

清清淡淡,合我口味

甜品~桂花糕

味道清香

蛋白杏仁茶

杏仁味香,蛋白唔夠滑

合照

用餐後段才出前一位熱情既女侍應主動提出換茶葉,聊聊天,為前段有點冷既招待,提升返服務既温度。

食物、環境,服務,排名有分先後

多謝收看。

@繁星閃耀

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
熱賣及精選
守法支持

蟹蓋唔係人咁品

精緻
王、早晨,今日咁早嘅

引用:
原帖由 dtw 於 2021-4-22 07:09 AM 發表

精緻
王、早晨,今日咁早嘅
D兄,早晨,食早餐😂😂,你睇中咩食物?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-22 06:55 AM 發表

到處看,到處逛,見到呢個星級午後套餐,供應時間: 2-4PM,一星期前也可成功訂位。餐廳無景觀,不用費時為窗口位久候。

餐廳裝潢中式古典風

食物、環境,服務,排名有分先後

多謝收看。

@繁星閃耀
呢度蟹蓋好好味 😍

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-22 06:58 AM 發表

守法支持
哈哈! 早晨,波B,我未執好相你已經到左。🥇🏆🚀🚀

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-22 07:24 AM 發表

哈哈! 早晨,波B,我未執好相你已經到左。🥇🏆🚀🚀
起身辦大事當然要捽手機

引用:
原帖由 apple_green 於 2021-4-22 07:14 AM 發表

呢度蟹蓋好好味 😍
🍏,早晨,蟹肉頂晒角😋😋

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-22 07:26 AM 發表

起身辦大事當然要捽手機
好健康,好習慣

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-22 07:11 AM 發表

D兄,早晨,食早餐😂😂,你睇中咩食物?
蟹蓋,唔使拆,啖啖肉

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-22 06:59 AM 發表

蟹蓋唔係人咁品
係極品👍🏻必試。

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 dtw 於 2021-4-22 07:29 AM 發表

蟹蓋,唔使拆,啖啖肉
識貨 好食到跳舞 我而家都懶左拆肉食骨

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-22 07:34 AM 發表

識貨 好食到跳舞 我而家都懶左拆肉食骨
咁你呢,至喜邊樣?

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-22 06:55 AM 發表

到處瀏覽,見到呢個星級午後套餐,供應時間: 2-4PM,一星期前也可成功訂位。餐廳無景觀,不用費時為窗口位久候。

餐廳裝潢中式古典風

黑松露菌鮮粉果

雜菌味濃郁,菇菌、松露味,味道好夾。第一啖食得開心。😊

原隻鮑魚花膠酥
鮑汁過咸,酥皮唔夠酥,唔係差,有其他比佢好: ...
寶師姐,早晨。
蟹蓋包餐巾?
感覺有D污糟。
有熱情姐姐吹水,有冇問佢蟹蓋包巾用意?

主題標籤 #和牛
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]