• 瀏覽: 3,008
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
全靠c朗一己之力帶領贏波

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
派路洗唔洗講到咁白= =
阿朗點落台...

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
我唔係C朗hater
但真係想問其實洗唔洗咁驚要避波
足球員被人省中係不時發生既事來架啦
龍門有時被人近距離直射咪仲慘?
人人都避仲得了?

引用:
原帖由 水留情 於 2021-4-22 10:46 AM 發表

我唔係C朗hater
人人都避仲得了?
佢係制空王、一年頂入十幾廿球、點解會怕波撞面、R頭

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
引用:
原帖由 水留情 於 2021-4-22 10:46 AM 發表

我唔係C朗hater
人人都避仲得了?
唔怕波省
根本就係職業球員的基本操守
基斯坦奴連呢d都做唔到

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
阿朗6.4分, 戴巴拿8分, 但戴巴拿上場阿朗無波入, 唔怪之得唔中意戴巴拿啦.....

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-4-22 11:08 AM 發表

阿朗6.4分, 戴巴拿8分, 但戴巴拿上場阿朗無波入, 唔怪之得唔中意戴巴拿啦.....
計一埸?載巴入左幾球?有幾多埸8分?

驚波咪學人踢波啦

引用:
原帖由 太郎化妝去插菊 於 2021-4-22 11:08 AM 發表

跳又唔中意,晤跳又唔中意,好難服伺姐,不如睇阿西食八寶粥好過啦,甜甜地。
跳同縮腳係兩回事喎

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
https://www.youtube.com/watch?v=suBktdSQ-Vw

就係呢下,從此有陰影

公民黨楊岳橋反駁,指免遣反聲請申請數字已下降約三成,反映難民問題並非日趨嚴重,就算現時機制有不足及漏洞,也不能斷言所有申請者也是濫用制度,促請政府增撥資源處理難民問題。

附件

nimg.ws.126.net.jpg(46.3 KB)

2021-4-22 12:06 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]