• 瀏覽: 6,230
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
因為暫時估計都吾可以去旅行因為疫情,日日反工收工有丁悶,最近買左只海馬600, 同只Tudor GMT, 加上手上只綠鬼,只欠只計時架,睇左好多款,最后呢二只吾知點擇?各位比下意見

[local]2[/local]
[local]3[/local]
[local]4[/local]
[local]5[/local]

精選汽車
白啦

換膠都幾靚

btw tudor 有冇endlink架?

網圖

重點係刁要排幾耐先有? 

宜家太多假勞,假如你係非活躍勞版人,求其係街影左勞話自己買左,為免假扮真,所以我不會當作係真野,抱歉!
藍勞 = 難撈 !?
咁又個個掙到斷貨? 咪玩啦師兄 ~
第一隻計時買omega moon watch 吧....

唔想又係omega 可考慮Zenith El Primero 系列

引用:
原帖由 M1N1林大美 於 2021-4-22 02:18 PM 發表

重點係刁要排幾耐先有? 
你有冇去排,了解過先?

引用:
原帖由 商界芳香的心事 於 2021-4-22 02:58 PM 發表

你有冇去排,了解過先?
有去呀,師兄你都有嗎?

宜家太多假勞,假如你係非活躍勞版人,求其係街影左勞話自己買左,為免假扮真,所以我不會當作係真野,抱歉!
藍勞 = 難撈 !?
引用:
原帖由 M1N1林大美 於 2021-4-22 02:59 PM 發表

有去呀,師兄你都有嗎?
有。。。

最近去過周xx 排沙士,冇消息😅😅😅

引用:
原帖由 商界芳香的心事 於 2021-4-22 03:06 PM 發表

有。。。

最近去過周xx 排沙士,冇消息😅😅😅
你之前買過咩?
同埋我係講排熊貓刁,勞我已一早放棄了

藍勞 = 難撈 !?
引用:
原帖由 M1N1林大美 於 2021-4-22 03:14 PM 發表

你之前買過咩?
同埋我係講排熊貓刁,勞我已一早放棄了
歐米茄,Tudor 同 勞己有

依隻公價幾錢

抄償説不GMT 賣下賣下也不須炒。不過炒左去另一邊姐!越來越不合理。369 都炒

引用:
原帖由 toydotcom 於 2021-4-22 06:32 PM 發表

抄償説不GMT 賣下賣下也不須炒。不過炒左去另一邊姐!越來越不合理。369 都炒
勞我放棄左了,是單一只都抄過十皮

引用:
原帖由 mobilesss 於 2021-4-22 03:25 PM 發表

歐米茄,Tudor 同 勞己有
師兄中意玩唔同牌子,我係你會考慮Iwc計時款

反熊貓刁好似靚啲

引用:
原帖由 CoolerKula 於 2021-4-22 10:01 PM 發表

師兄中意玩唔同牌子,我係你會考慮Iwc計時款
IWC , 都可以,念住Tag架計畤表一向好似....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]