• 瀏覽: 3,450
  • 回覆: 43
  • 追帖: 2
嗰條路已經唔闊,我太約時速30左右直衝,條友係咁拍埋黎鬥快,險象橫生,我本身想減速讓佢贏,但佢又一路斜閃過黎,我就加速,令成件事好驚險。

我撞過條友幾次,著成套單車友裝,彼此互有勝負。

熱賣及精選
引用:
原帖由 大醒水 於 2021-4-22 03:35 PM 發表

嗰條路已經唔闊,我太約時速30左右直衝,條友係咁拍埋黎鬥快,險象橫生,我本身想減速讓佢贏,但佢又一路斜閃過黎,我就加速,令成件事好驚險。

我撞過條友幾次,著成套單車友裝,彼此互有勝負。
恭喜你~ 你嘅宿敵已經出現了~
我擔心途人&其他騎友安全多過你兩個囉~

[img][/img]
當係吐露港格蘭披治賽車囉!

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2021-4-22 04:33 PM 發表

恭喜你~ 你嘅宿敵已經出現了~
我擔心途人&其他騎友安全多過你兩個囉~
我喝住佢叫佢收,佢叫我收皮。

驚炒埋一碟

吐公邊個位? 星期六日?

鏡花水月

引用:
原帖由 大醒水 於 2021-4-22 04:52 PM 發表

驚炒埋一碟
如果你兩個炒埋一碟
估計在場其他車友會拍掌歡呼!

放心,我會幫你地call白車

無片點討論

引用:
原帖由 大醒水 於 2021-4-22 04:52 PM 發表

我喝住佢叫佢收,佢叫我收皮。
老實講……
你又減速又加速仲要出口話佢……
你俾我嘅感覺係你接受挑機~
你叫佢收=你再挑佢機~
老老實實,你無心同佢玩(鬥),
應該一早停車或保持速度唔理佢……

[img][/img]
講得出遇過佢幾次,互有勝負,咁即係你成日同佢鏈車,你都有責任,人地邀請你賽車,你可以拒絕架嗎,參加埋一份,自己自願玩,又鬧人,推卸責任

又一件送上門比人圍插的吐公炸彈💣

用30左右遊車河無問題的,但30左右鬥車實在會危害公眾安全😱😱😱

引用:
原帖由 焦急熱情的主席 於 2021-4-22 08:53 PM 發表

用30左右遊車河無問題的,但30左右鬥車實在會危害公眾安全😱😱😱
我其實不想鬥的,但他實在咄咄逼人。

左右直衝已經非常危險🙅

肺up,永遠都係人地錯,踩緊30追你要4O,係就過你頭你追人,一係就路上你過佢佢追你,吾想玩就自己慢溜,事實係你自己要同人玩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]