• 瀏覽: 2,415
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
今日黃昏鯉景灣有兩部嘈到不得了嘅日本車,兜咗兩個圈駛入咗嘉亨灣!响身邊駛過時嘈到要雙手掩耳!鬼唔望佢俾警察扣查車兼拉人罰錢!

精選汽車
引用:
原帖由 EKK9928 於 2021-4-23 01:43 AM 發表

今日黃昏鯉景灣有兩部嘈到不得了嘅日本車,兜咗兩個圈駛入咗嘉亨灣!响身邊駛過時嘈到要雙手掩耳!鬼唔望佢俾警察扣查車兼拉人罰錢!
抄低佢車牌用郵局的罪惡郵簡,寄去投訴佢地架車非法改裝死氣喉。

依加買日本合法既死氣喉、音量已經同原裝既相差不遠

可能死氣喉穿咗

香港有冇法例限制汽車噪音?好似英國有。

有啲人就係鐘意揸垃圾響喉車, 唔嘈唔收貨, 自己嘈就得.

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
引用:
原帖由 金色牛牛 於 2021-4-23 11:38 AM 發表

香港有冇法例限制汽車噪音?好似英國有。
香港有,樓上師兄已經講左可以去郵局入信投訴。

請問一下,其實點解要響喉?

引用:
原帖由 flyfishs1234 於 2021-4-23 03:14 PM 發表

香港有,樓上師兄已經講左可以去郵局入信投訴。
佢話非法改裝。有啲超跑唔改裝都好嘈。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-23 05:17 PM 發表

自卑多....
聽聲當加100匹

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-23 05:17 PM 發表

班乞兒冇錢玩快拉利保時捷等名跑車,只有錢玩的二三手既日本爛鬼跑車,但又吾夠威,咪改到古零精怪,改死氣喉鬼殺咁嘈吸晴,得把聲嘈但架車仲系咁慢!以為好威風其實神憎鬼厭!

仲有星期日一早先出未的蝦梨2個轆!
一早嘈9住哂!

引用:
原帖由 albacamel 於 2021-4-23 07:47 PM 發表

自卑多....
聽聲當加100匹
可能我年紀大,坐車鍾意靜靜地,舒舒服服咁

引用:
原帖由 AABB999 於 2021-4-23 08:41 PM 發表

班乞兒冇錢玩快拉利保時捷等名跑車,只有錢玩的二三手既日本爛鬼跑車,但又吾夠威,咪改到古零精怪,改死氣喉鬼殺咁嘈吸晴,得把聲嘈但架車仲系咁慢!以為好威風其實神憎鬼厭!
吸睛都有分欣賞嘅目光或者厭惡嘅眼神..

班死傻仔就以為個個欣賞緊佢

好似無咗郵簡…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]