• 瀏覽: 6,068
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
今日全車勁猛太陽,開始感受到夏天的熱情,幸好林間翠綠,給了一些清涼感和遮蔭

附件

Routie_210424_常平+企石_91km.jpg(137.32 KB)

2021-4-24 09:33 PM

IMG_20210424_112951.jpg(317.76 KB)

IMG_20210424_113825.jpg(255.75 KB)

IMG_20210424_140332.jpg(458.7 KB)

IMG_20210424_142358.jpg(426.02 KB)

熱賣及精選
中國踩車是否安全?
歡迎討論

引用:
原帖由 victorwong888 於 2021-4-24 09:35 PM 發表

中國踩車是否安全?
歡迎討論
不太安全,D人開車全沒安全意識,左右轉,小路出大路,大路轉入小路,路邊停的車出車......, 99%無燈號,無手號。
總之,每個路口收慢,眉精眼企,一眼關八,自己執生 !!!

有冇去過我家鄉江門踩單車?

2019年年尾返鄉下,經常見到凌晨兩三點有少女獨自揸電動車,滑板車,共享單車,好似唔驚色狼咁,治安真係咁好?

ONL9 夏天踩先爽

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-4-24 11:35 PM 發表

2019年年尾返鄉下,經常見到凌晨兩三點有少女獨自揸電動車,滑板車,共享單車,好似唔驚色狼咁,治安真係咁好?
過去一年都只在東莞,廣州和深圳邊皮徘徊,因要顧及來回的距離,超過110km 體力不及。

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-4-24 11:35 PM 發表

另一方面,國內現在治安真的不錯,特別這幾年,很少聽到打家劫舍的事件發生。

長住大陸?

小心中暑,我就試過中咗暑都唔知,差d炒車

引用:
原帖由 RickyII 於 2021-4-24 09:33 PM 發表

今日全車勁猛太陽,開始感受到夏天的熱情,幸好林間翠綠,給了一些清涼感和遮蔭
師兄!

雖然睇落老土又大媽,
但係呢個幫到你,
火焰山啱用!
(夏天…攝氏45、50度熱)

有排都返唔到大陸踩車

引用:
原帖由 小叮噹丫 於 2021-4-25 01:32 PM 發表

有排都返唔到大陸踩車
肯隔離14日咪得囉!不過夏天太辛苦,我只會下午五六點先出車,最多踩夜啲!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-4-25 02:15 PM 發表

肯隔離14日咪得囉!不過夏天太辛苦,我只會下午五六點先出車,最多踩夜啲!
有時連續幾個星期下雨,吊車引,見收工無雨,都會踩返2 ,30km 解解引

C兄部單車踩90公里 勁

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-4-25 12:44 PM 發表

師兄!

雖然睇落老土又大媽,
但係呢個幫到你,
火焰山啱用!
(夏天…攝氏45、50度熱)

12288848 12288849
我有棒球帽,只是戴帽再戴頭盔太高,更熱,所以不戴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]