• 瀏覽: 1,566
  • 回覆: 46
周日早晨。等下食完出去了。

附件

20210425_100152.jpg(91.06 KB)

2021-4-25 10:13 AM

20210425_100208.jpg(81.43 KB)

2021-4-25 10:13 AM

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-4-25 10:13 AM 發表

好靚🤩🤩😋😋

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-4-25 10:15 AM 發表

好靚🤩🤩😋😋
多謝妙妙。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-4-25 10:13 AM 發表

東方兄早晨,咁早就咁正呀

引用:
原帖由 www9030 於 2021-4-25 10:20 AM 發表

東方兄早晨,咁早就咁正呀
三哥早晨,找雪櫃,有咩就整咩啫。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-4-25 10:27 AM 發表

三哥早晨,找雪櫃,有咩就整咩啫。
雪櫃d嘢好正

早餐食這些,太過分了。

引用:

加碗白飯就大滿足!

東方兄早餐就攪啲咁正嘅嘢

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-4-25 10:56 AM 發表

加碗白飯就大滿足!

東方兄早餐就攪啲咁正嘅嘢
茄兄,未飽㗎,一陣仲要食嘢。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-4-25 11:00 AM 發表

茄兄,未飽㗎,一陣仲要食嘢。
今朝帶細魔怪去飲茶

引用:

師傅早晨,食完左個高檔翅,下回再轉戰炭燒鵝。

引用:
原帖由 海邊富有綿羊 於 2021-4-25 11:20 AM 發表

師傅早晨,食完左個高檔翅,下回再轉戰炭燒鵝。
羊羊,唔食住囉,上星期去過一次,隻鵝完全唔掂,啲皮乾過我個荷包,又靭,最差勁係當日連鋼盤都冇,話用晒,用普通碟上,冇得用火興住,唔熱,不過熱唔熱都其次,過火就係死罪,啲嘢OK時,細節可以略過,但啲嘢唔得時,樣樣都係死罪,例如佢只收現金,唔收信用卡同八達通或電子支付,不過見出品OK就算,會畀多一次機會,下次再係咁就會blacklist了。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-4-25 11:27 AM 發表

羊羊,唔食住囉,上星期去過一次,隻鵝完全唔掂,啲皮乾過我個荷包,又靭,最差勁係當日連鋼盤都冇,話用晒,用普通碟上,冇得用火興住,唔熱,不過熱唔熱都其次,過火就係死罪,啲嘢OK時,細節可以略過,但啲嘢唔得時,樣樣都係死罪,例如佢只收現金,唔收信用卡同八達通或電子支付,不過見出品OK就算,會畀多一次機會,下次再係咁就會blacklist了。
終於告別燒鵝了,靭皮就真係死罪,算把啦。

引用:
原帖由 海邊富有綿羊 於 2021-4-25 11:38 AM 發表

終於告別燒鵝了,靭皮就真係死罪,算把啦。
咁一次就算佢失手啦,佢啲嘢唔算平,價錢冇咩吸引力,而且在屋邨商場,又唔收電子支付,邊個袋住成千銀現金出去食飯?雖然一千銀唔係多,但以我性格最多袋得三幾百響銀包。
勝在出品OK,環境舒服,當佢偶然一次失手啦,下次再係咁就咪搞了。

好正!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]