• 瀏覽: 1,924
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
如題,我部車係
bmw 3系 2015 年
想問各位大佬有冇人試過轉色,價錢係幾多?

精選汽車
wrap好過啦

而家細車就咁原色冚一浸喺面收你兩皮已經好平

全車拆來搞連轉色7-8唔出奇,仲要 一擺低時間可能以月計

引用:
原帖由 GLD 於 2021-4-26 01:59 PM 發表

wrap好過啦

而家細車就咁原色冚一浸喺面收你兩皮已經好平

全車拆來搞連轉色7-8唔出奇,仲要 一擺低時間可能以月計
其實我budget 都係諗住40k 以下,冇諗d高端野

引用:
原帖由 michelin713 於 2021-4-26 01:11 PM 發表

如題,我部車係
視乎你揀乜質素wrap紙
我架E class 全車wrap差不多四皮

引用:
原帖由 michelin713 於 2021-4-26 02:26 PM 發表

40k應該只係低端嘢

豬西大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長
引用:
原帖由 michelin713 於 2021-4-26 02:26 PM 發表

轉色喎, 要甩膠邊頭燈內飾, 40k budget已經唔係高低端之分啦, 係有冇人肯接

人地做撞凹車身一件收三四千兩三日起貨, 照乘件數都唔止40k啦, 做多咁多嘢你話4皮得唔得, 還未計你架車要長擺佔個車位

除非你接受的士咁, 外面綠色開門同頭冚見到紅色, 咁就可能有機, 但你冇可能接受啩, 你肯佢都可能唔制啦

Warp 唔係唔得,但係唔可以崩油,崩位warp落去唔平,普通車房番噴大約$30000左右,其實去深層打立打走陽紋已經好有效果,唔洗番噴嘥錢

引用:
原帖由 el136 於 2021-4-27 07:34 PM 發表

Warp 唔係唔得,但係唔可以崩油,崩位warp落去唔平,普通車房番噴大約$30000左右,其實去深層打立打走陽紋已經好有效果,唔洗番噴嘥錢
轉色喎3萬?

引用:
原帖由 GLD 於 2021-4-27 07:53 PM 發表

轉色喎3萬?
咁唔得lu

引用:
原帖由 michelin713 於 26-4-2021 13:11 發表

如題,我部車係
C hing 轉色基本方法有兩種,
噴漆和貼紙,
以3糸最低價噴油25000起,
貼紙35000起至6-7萬更貴都有.

Wrap兩萬上下

轉左色正路要去運輸處登記。

主題標籤 #bmw #寶馬
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]