• 瀏覽: 25,297
  • 回覆: 89
  • 追帖: 2
呢次經歷發生在上年 九龍區某一家酒店 我覺得相當可怕
當時我同女朋友去酒店 staycation 酒店員工幫忙升級海景房  
本身都相安無事 直到晚上我同女朋友已經沖完涼準備親熱之際
左邊格尼房間忽然傳出好大聲嘅音樂聲 好似用緊啲重Bass喇叭播緊音樂咁
我同女友隱約聽到有個女人係度唱緊歌
開頭我地都唔打算理佢 但係後尾覺得愈來愈困擾 我地兩個已經無晒心情
我地打俾Front desk 叫Front desk上黎處理
但當我地打完電話之後 佢又冇左聲 酒店職員上到黎之後
佢就叩一叩格尼房既門 然後佢竟然用卡入房 同我地講其實格尼間房係冇客人住
而我地認為傳出聲音既房間就係呢間房 呢間房係尾房 即係呢個方向既房間就得呢一間房
後尾我地要求換房 酒店職員都二不容辭幫我地換了房間
不過呢間酒店以後都唔敢再住
一來感覺好舊 二來聽做過呢間酒店既朋友講 呢一間酒店好多鬼去聽演唱會 原因就不說了

熱賣及精選
引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-4-26 01:30 PM 發表

呢次經歷發生在上年 九龍區某一家酒店 我覺得相當可怕
當時我同女朋友去酒店 staycation 酒店員工幫忙升級海景房  
本身都相安無事 直到晚上我同女朋友已經沖完涼準備親熱之際
左邊格尼房間忽然傳出好大聲嘅音樂聲 好似用緊啲重Bass喇叭播緊音樂咁
我同女友隱約聽到有個女人係度唱緊歌
開頭我地都唔打算理佢 但係後尾覺得愈來愈困擾 我地兩個已經無晒心情
我地打俾Front d ...
鍾意聽演唱會... 睇尼我知邊間酒店

引用:
原帖由 黎明放假一天 於 2021-4-26 02:52 PM 發表

鍾意聽演唱會... 睇尼我知邊間酒店
道德上就唔開人家酒店名啦  總之就好恐怖囉

引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-4-26 02:55 PM 發表

道德上就唔開人家酒店名啦  總之就好恐怖囉
呢一間酒店出晒名啦

你同你女朋友都聽到? 會唔會係隔離房開唱機咋?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-4-26 04:31 PM 發表

你同你女朋友都聽到? 會唔會係隔離房開唱機咋?
都聽到 隔尼房冇客人入住 而聲音好清晰係喺冇人個間房傳出來

邊間酒店? 樓主可以加 "X" 等我自己估剩番嘅字

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-4-26 04:44 PM 發表

邊間酒店? 樓主可以加 "X" 等我自己估剩番嘅字
我知樓主講邊間 佢是但講一粒都=爆煲
佢講個間酒店好近大型成日搞演唱會既體育館

引用:
原帖由 黎明放假一天 於 2021-4-26 05:41 PM 發表

我知樓主講邊間 佢是但講一粒都=爆煲
佢講個間酒店好近大型成日搞演唱會既體育館
明白, 都估到大槪係邊間, 謝謝

鬼開party 唔出奇的

咁恐怖 會唔會係上面下面?

即係你住左尾房?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
其實唔明白點解唔開名.
有乜咁大問題? 懶神秘

驚驚😨

凡尾房都可能有問題。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]