• 瀏覽: 25,305
  • 回覆: 89
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-4-28 05:53 PM 發表

ummm 好似係 唔講得太出面啦
個間......個間.......係個個間啦 我唔話你知邊間

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
熱賣及精選
李超人咁猛邪靈都冇面俾?🤭

如果有鬼, 佢都咁好生意,算好好

真係恨都恨5到

staycation即係乜嘢?屌閪?

你係咪講海逸呀?紅館隔離果間?

嚇死人了,以後一個人都唔敢去住酒店

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-28 05:57 PM 發表

個間......個間.......係個個間啦 我唔話你知邊間
唔該你我知邊間喇

引用:
原帖由 Monster毛毛 於 2021-4-28 10:55 PM 發表

唔該你我知邊間喇
邊間呀? 估估下

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 中午遠方的美人 於 2021-4-28 04:23 PM 發表

講鬼故? 好驚啊
鬼故要驚先好聽😁

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 yat69 於 2021-4-28 01:50 PM 發表

唔係酒店
我試過好多次
最驚嗰次喺大陸東莞太平
只係3,4分鐘嘅事,嚇到傻
你俾100萬我試多一次我都唔製。
好恐怖咁喎可唔可以分享下

生活簡單,就是享受。
笑l咗乜鬼都鍾意聽歌架咩?玩玩具就見過者,過去開支香檳同佢玩埋一份,

引用:
原帖由 yat69 於 2021-4-28 01:50 PM 發表

唔係酒店
我試過好多次
最驚嗰次喺大陸東莞太平
只係3,4分鐘嘅事,嚇到傻
你俾100萬我試多一次我都唔製。
可以講多d?

引用:
原帖由 hellopuffy 於 2021-4-28 05:42 PM 發表

係有料到!我住過一次,以後都唔會再去!
即係點?
可以講多d嗎?

我上個月都住過wor,一啲嘢都無

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]