• 瀏覽: 42,138
  • 回覆: 60
  • 追帖: 3
不是本人經歷, 朋友send比我問我點睇, 我無陰陽眼, 唔知有無人遇過呢D 場面呢??

// 幾年前, 阿囝半夜唔舒服, 坐的士去法國醫院, 係太子道, 我見到前面的士司機同長髮女人纏綿緊, 個影實心既, 即係擋住前面景觀, 心諗唔係呀, 揸緊車搞呢D, 個女人坐係前座中間位置, 點會有人坐呢個位架, 整個身S形貼住司機, 望住司機, 好似lam司機塊面, 心一直存懷疑, 再望吓的士頂的燈是開著的, 即是車上冇客人......, 我架的士駛過呢架的士, 我輕輕倒頭望架問題的士, 個女人一直望住同貼住個男人, 但個司機冇反應冇表情, 返到屋企我問老公前面架的士有冇見到D咩, 佢話冇野 //
轉貼

熱賣及精選
點解唔即場問同車嘅人 咁就即刻知係咪鬼。

的士佬架車搵食,要車震都停埋一邊,點會邊行邊lam呀,貪過癮呀 lam都唔係lam面啦⋯⋯

問男人一定知識lam要lam邊度

十成十係鬼

即係當個司機係叉燒咁lam???? 

想食人肉?? 

唔明隻鬼要lam個司機有咩目的?

司機先係鬼

咁多幻想……………

隻女鬼有冇幫司機lam埋細佬

鬼點解要舔人? 係咪鍾意個個人?

引用:
原帖由 vrking1998 於 2021-4-27 03:59 PM 發表

不是本人經歷, 朋友send比我問我點睇, 我無陰陽眼, 唔知有無人遇過呢D 場面呢??

// 幾年前, 阿囝半夜唔舒服, 坐的士去法國醫院, 係太子道, 我見到前面的士司機同長髮女人纏綿緊, 個影實心既, 即係擋住前面景觀, 心諗唔係呀, 揸緊車搞呢D, 個女人坐係前座中間位置, 點會有人坐呢個位架, 整個身S形貼住司機, 望住司機, 好似lam司機塊面, 心一直存懷疑, 再望吓的士頂的燈 ...
相呢?

引用:
原帖由 vrking1998 於 2021-4-27 03:59 PM 發表

// 幾年前, 阿囝半夜唔舒服, 坐的士去法國醫院, 係太子道, 我見到前面的士司機同長髮女人纏綿緊, 個影實心既, 即係擋住前面景觀, 心諗唔係呀, 揸緊車搞呢D, 個女人坐係前座中間位置, 點會有人坐呢個位架, 整個身S形貼住司機, 望住司機, 好似lam司機塊面, 心一直存懷疑, 再望吓的士頂的燈 ...
咁恐怖

吸精保陰

女鬼好DRY,LAM司機面油保濕口掛

引用:

搞得太多麻木,就會木無表情

個影實心?我聽梁思浩節目聽過好多次啲嘉賓主持都話個影唔係實心,仲有啲模糊添

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-4-27 04:06 PM 發表

點解唔即場問同車嘅人 咁就即刻知係咪鬼。

的士佬架車搵食,要車震都停埋一邊,點會邊行邊lam呀,貪過癮呀 lam都唔係lam面啦⋯⋯

問男人一定知識lam要lam邊度

十成十係鬼
我知lam邊度

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]