• 瀏覽: 10,796
  • 回覆: 172
本主題由 canon123 於 2021-5-1 03:17 AM 移動
台灣仲安全過星加坡,冇理由星加坡都有,反而台灣冇!

熱賣及精選
佳仔有關吾通????

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
其實台灣仲多人去啦,真係唔明

好簡單 驚香港啲曱甴過到去唔返嚟

台灣肯香港都唔肯,好大機要等內地趁機會收復台灣後先可以再去。

邱騰華話汽泡冇台灣,台又吾刮香港!七百萬人形同被禁錮

總版規
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
冇通行通關又叫人打針枉死廿幾人!最後系冇相討冇交流七百幾萬人冇有用正府出頭變哂亞細亞孤兒!😓

總版規
引用:
原帖由 天下唯一 於 28-4-2021 17:51 發表

台灣仲安全過星加坡,冇理由星加坡都有,反而台灣冇!
數據是安全,但實際上是真的嗎?最新的是入境2亇🈷️中招。離境的驗到🈶

引用:
原帖由 ac-onan 於 29-4-2021 11:10 發表

冇通行通關又叫人打針枉死廿幾人!最後系冇相討冇交流七百幾萬人冇有用正府出頭變哂亞細亞孤兒!😓
咁邊度打針長命百嵗?唔打針咪唔通關都正常。台灣長期玩嘢,通關是對等的

因為台灣唔係大灣區,所以無得旅遊泡泡

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
特區正苦睇緊阿爺頭都吾系自己傾架啦,如果系政治拖延清零都冇用!

總版規
引用:
原帖由 西門町 於 2021-4-29 12:13 PM 發表

因為台灣唔係大灣區,所以無得旅遊泡泡
乜大灣區有咩?其實而家個個國家都嚴防疫症流入,自己入面果啲都未解決,又唔想咁多人流嚟流去,連大陸都唔係咁想香港人返去,何況其他地方!

引用:
原帖由 二維馬 於 28/4/2021 11:09 PM 發表

其實台灣仲多人去啦,真係唔明
咪係,我及一大班好友,見冇台灣份,都費事打苖苗,等第日通番関,先考慮啦。

民進黨唔歡迎曱甴,,,,

吾通要政黨輪替先有得去,我地吾系佳仔林奠點解要罰我地!

總版規
主題標籤 #台灣
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]