• 瀏覽: 977
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
也就是說:在目前依然有機會爭冠的球隊中,只有馬體會將主動權掌握在自己的手中;
巴塞即使全勝也需要看皇馬的成績;
皇馬即使全勝也需要看馬體會的眼色;
西維爾即使全勝,也需要看馬體會和巴塞的結果。

熱賣及精選
巴塞又再次被屈服

真係好睇過無雙

巴塞呢招高呀

最好星期三打加時出局

太睇高皇馬了 基本歐聯同聯賽冠軍都無咩機會 另外巴塞亦自視過高 輸波就輸波 又搵藉口 係真巴塞fans定抽水怪 分唔到

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-4-30 09:46 AM 發表

巴塞呢招高呀
但搞到球迷喊咁口呢

注碼實在太大

輸唔起就返屋企
左賴右賴仆街死
X佬界既和尚
西甲隊隊都硬嘢
唔會有冇骨魚腩
真係好難踢
如果唔係基斯坦奴都唔使敗走去意甲養老

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 tim30 於 2021-4-30 01:41 PM 發表

太睇高皇馬了 基本歐聯同聯賽冠軍都無咩機會 另外巴塞亦自視過高 輸波就輸波 又搵藉口 係真巴塞fans定抽水怪 分唔到
甘你太睇低皇馬!皇馬後防死得77/88都可以去到4強同第2名!
西甲拉莫斯文迪復出
大把機會

巴塞輸贏其實對皇馬都無咩影響,皇馬只要一開運氣mode,用青年軍就可以贏冠軍

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-30 02:03 PM 發表

西甲隊隊都硬嘢
唔會有冇骨魚腩
真係好難踢
如果唔係基斯坦奴都唔使敗走去意甲養老
西甲大把無骨魚腩
有隊年年出歐洲賽都被大炒出局

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-4-30 05:56 PM 發表

巴塞輸贏其實對皇馬都無咩影響,皇馬只要一開運氣mode,用青年軍就可以贏冠軍
球証一揸番正巴塞就無運行

梅西:
引用:
原帖由 04183 於 2021-4-30 05:30 PM 發表

甘你太睇低皇馬!皇馬後防死得77/88都可以去到4強同第2名!
西甲拉莫斯文迪復出
大把機會
承你貴言

睇黎緊既賽程 皇馬最難頂 之後全部10名內球隊 仲有場車仔 巴塞最難踢只得馬體 其他都係下游榜尾 正路巴塞可後上 唔好忘記 有5億贊助

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-4-30 06:56 PM 發表

睇黎緊既賽程 皇馬最難頂 之後全部10名內球隊 仲有場車仔 巴塞最難踢只得馬體 其他都係下游榜尾 正路巴塞可後上 唔好忘記 有5億贊助
皇馬志不在西甲
巴塞聰明反被聰明誤

梅西:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]