• 瀏覽: 34,093
  • 回覆: 357
今日姜桃22歲生日 岩岩一返到公C有個平時只要係新歌手就話唔識話垃圾既同事喺度狂鬧姜桃同姜粉 話唔識欣賞佢 唔靚仔 唱歌差唔識做戲 仲話佢D粉徙錢去送禮物 不如捐出去好過 之後女上司(微姜粉)忍唔住串佢 咁你聽過佢邊首歌 睇過佢邊套劇 佢又答唔出 話佢冇聽 無興趣 之後女上司串佢冇聽冇睇又走去批評人 活喺自己世界做井底之蛙 不如望多d個世界 眼界咁窄好難上位 lol
聽到我大快朵頤 聽返首姜B歌先:

https://www.youtube.com/watch?v=6xAVUmdi_UA進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 元朗歌神 於 2021-4-30 10:09 AM 發表

今日姜桃22歲生日 岩岩一返到公C有個平時只要係新歌手就話唔識話垃圾既同事喺度狂鬧姜桃同姜粉 話唔識欣賞佢 唔靚仔 唱歌差唔識做戲 仲話佢D粉徙錢去送禮物 不如捐出去好過 之後女上司(微姜粉)忍唔住串佢 咁你聽過佢邊首歌 睇過佢邊套劇 佢又答唔出 話佢冇聽 無興趣 之後女上司串佢冇聽冇睇又走去批評人 活喺自己世界做井底之蛙 不如望多d個世界 眼界咁窄好難上位 lol
聽到 ...
垃圾

引用:
原帖由 元朗歌神 於 2021-4-30 10:09 AM 發表

聽到 ...
救命,又係白面仔同扮韓仔,港仔真係好柒。

重作,鴨仔故事篇。

引用:

聽到 ...
大快朵頤唔係咁用架⋯⋯除左聽歌,平日都要睇多啲書。

垃圾桶

呢啲幤少招數幾時先停?

引用:

聽到 ...
完全支持你同事
聽完呢首最新派台歌
完全真係唔識欣賞

引用:

聽到 ...
唱、咬字,全部業餘水準
作故仔都唔好咁求其

君看雙眼色, 不語似無愁
有傳虧佬薑 因身體虛弱,練舞途中不適... 
面青唇白,腳震加流淡汗,因害怕被雪藏,難忍失禁,痛哭流淚~~  成員幾經安慰下也難平服,最終買了杯雪糕,虧佬薑才重見招牌面癱笑容!!

好恐怖~

引用:
原帖由 三碌木 於 2021-4-30 10:55 AM 發表

大快朵頤唔係咁用架⋯⋯除左聽歌,平日都要睇多啲書。
雖然你錯哂重點但係都笑死我

日日同彊做勢,好撚明顯同低裝囉!

有咩代表作?

李克勤 求其一首都吊打佢

香港仔扮韓仔
但韓文又吾識
英文又吾掂

主題標籤 #姜濤
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]