• 瀏覽: 18,668
  • 回覆: 216
內地喜歡接收尼D。完了

熱賣及精選
引用:
原帖由 JNC117 於 2021-4-30 01:26 PM 發表

問題係佢黑鮑!如果係粉紅一線鮑網民評議正面好多
BoBo 就好粉嫩

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-4-30 11:35 AM 發表

我諗提起鍾欣潼大家都一定會諗到淫照事件
咁多年我都唔明,明明係班街外人睇完人哋床照,呢啲相仲要嗰啲冇職業道德嘅人流出,偷人完人嘢仲要笑人……
我時不時都會諗,其實佢做錯啲乜呢?我真係諗唔到……
當年仲佢要係第一次行出嚟,認啲相係佢,仲要道歉,諗返起佢真係要好大決心。
其實佢影呢啲相都係佢同當時男朋友,即係陳冠希之間嘅時,從來,亦都唔打算比你哋呢啲街外人見到。
次次有呢啲流出,個個都會笑個 ...
你咁用主論討論人!居心何在!咁多年囉!放過人啦!

佢同一d地下污糟水入樽裝成蒸餾水咁賣一樣,比人踢爆左緊係x啦

引用:
原帖由 millenniums 於 2021-4-30 03:53 PM 發表

其實成單嘢,最扑街,最賤格就係呀陳生,淫亂到係女就扑。不過佢就最醒,走得最快,而家仲結埋生埋,勇奪爸爸型象,全世界就免佢一死。

平心而論,呀嬌其實個人無話錯晒,只係佢係食呢行飯,行的係清純路線,賺的係無邪少女氣質的大錢,你話咁的營商,一穿左點會唔比人嬲爆爆,一穿左傷害左幾多人,唉!

真係只怪佢太天真,信錯呀陳生!!!陳生下世一定淪為屎蟲,天理不容。
其實教佢講好傻好天真嗰個人最豬,應該貫徹始終喊,然後解釋返成件事,都唔知邊個教佢唔好喊。

引用:
原帖由 超級懷舊的車手 於 2021-4-30 12:07 發表

最錯係只流出相,冇流出片
你冇認真搵啫

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-4-30 11:35 AM 發表

咁多年我都唔明,明明係班街外人睇完人哋床照,呢啲相仲要嗰啲冇職業道德嘅人流出,偷人完人嘢仲要笑人……
當年仲佢要係第一次行出嚟,認啲相係佢,仲要道歉,諗返起佢真係要好大決心。
其實佢影呢啲相都係佢同當時男朋友,即係陳冠希之間嘅時,從來,亦都唔打算比你哋呢啲街外人見到。
在這個男權社會任何女人做了這些事就係 淫亂傷風敗德社會敗類不值得原諒,但男人做錯就是只是一時把持不住做了錯事或被人引誘故此值得原諒,她只能怪自己身錯於這個時代🙂

引用:
原帖由 Aquarius-ice 於 2021-4-30 12:15 PM 發表

其實真係冇錯,當年佢句「好傻好天真」我覺得係經理人叫佢咁講,未必關佢事
最錯係我
最傻最天真都係我
當年佢話同edison唔熟,連電話號碼都冇
仲玩到報假案
我錯在冇諗過佢咁多大話,佢欺騙左喜歡佢嘅人,有冇同fans 道句歉?一切自己攞黎

引用:
原帖由 fwho 於 2021-5-4 04:11 PM 發表

佢個問題係一開始扮純情,仲講大話,話個D係合成照,
之後比人踢爆左,就大檸樂啦。呢個就係公關災難既例子啦。
其他女主角,一係唔回應,一係咪大方認左佢。
做愛又唔犯法既
全中!一子錯滿盤偕落索
做愛冇問題,佢衰在虛偽、講大話
所以我認為陳冠希係受害者,d相被公開佢都唔想
但阿嬌,佢欺騙左喜歡佢、相信佢的人的感情

引用:
原帖由 香情 於 2021-5-3 08:43 PM 發表

一路都覺得佢先係受害者
有d人話佢開頭唔肯認話佢大話精
但比着10個人會有9個係個刻會選擇唔認
因為認左就星路盡毀
栽培左佢好耐公司也會有損失
未有更多證據前佢公司都唔會俾佢認
如果講大話精我反而覺得阿Sa有過之而無不及
明明結左婚又扮冇結婚
明明係離婚又話係分手
但反而大紅大紫
未有淫照前,佢同陳冠希有緋聞,佢仲話同陳冠希唔熟喎,連佢電話都冇喎!
唔想認戀情,講句好朋友都得啩?
咁其實佢係咩?SP?

阿Sa離婚係有d爆
但離婚對象都係鄭中基嘛,唔係鄭敬基嘛

引用:

毛毛喜歡只祿維嗎吧

大家都睇過天真嬌隻黑鮑!佢吾好天真到以為會吾記得!

引用:
原帖由 cancan 於 2021-5-5 03:14 PM 發表

全中!一子錯滿盤偕落索
做愛冇問題,佢衰在虛偽、講大話
所以我認為陳冠希係受害者,d相被公開佢都唔想
但阿嬌,佢欺騙左喜歡佢、相信佢的人的感情
D相一出街係乜都穿晒。
一個廿幾歲既女仔,鮑魚已經比人插到黑晒。
除非係出來做雞。。
仲要扮純情,個對比太大。
由其係個D一家大細都支持TWINS既,個打擊更大。

從來沒有相戀,怎會明瞭愛過的痛。
無伴侶,怎能明白愛 要有衝動。
不計代價都想要懂,離別後怎寬容,
而痛苦感覺又分幾種?
引用:

錯在佢蠢

天真嬌

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]