• 瀏覽: 18,662
  • 回覆: 216
我作為一個男性,經常睇A片,但從不自私地要求伴侶拍哩啲照片以滿足自己的淫念,甚至伴侶主動提出拍都遭我拒絕,做緊嗰陣,床邊電話都會用物件遮擋鏡頭部分,理由唔想佢冒險。

尤其現今科技嘅嘢,誰能百分百保證安全?

與其用拍照增添情趣,不如鑽研不同體位及用心感受伴侶的快樂位置。

標籤對手為五毛的「五無」者:
無能,討論能力係無知、無料、無論點、無常識、無證據;
無良,為求打擊對手,不惜拖埋D無辜者落水;
無品,討論失敗時,老羞成怒地標籤對手,或人身攻擊;
無膽,口口聲聲話反乜反物,但就無膽行動;
無腦,講野唔經大腦,不合邏輯。
熱賣及精選
阿嬌最錯係識錯陳冠 A 拍埋牀照!😢

叫佢問下冠浠,果晚開唔開心。

重點係形象與事實不符。

又鞭屍

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-4-30 11:35 AM 發表

我諗提起鍾欣潼大家都一定會諗到淫照事件
咁多年我都唔明,明明係班街外人睇完人哋床照,呢啲相仲要嗰啲冇職業道德嘅人流出,偷人完人嘢仲要笑人……
我時不時都會諗,其實佢做錯啲乜呢?我真係諗唔到……
當年仲佢要係第一次行出嚟,認啲相係佢,仲要道歉,諗返起佢真係要好大決心。
其實佢影呢啲相都係佢同當時男朋友,即係陳冠希之間嘅時,從來,亦都唔打算比你哋呢啲街外人見到。
次次有呢啲流出,個個都會笑個 ...
陳冠a果期個女友好似公認左係陳文媛喎
我諗呀嬌栢芝果d只係sp

不過我覺得電腦檔案既巳上鎖
係修電腦果條友仆街
開左黎睇仲要放上網

而且扑野只係平常事
甚至拍片影相好多人都會啦
只不過佢地係偽人啫
所以無架啦
俾人唱到臨終果日都係無計

當時不明白佢點解道歉。冇錯。

love u every day!
引用:
原帖由 skymachine 於 2021-4-30 03:06 PM 發表

我作為一個男性,經常睇A片,但從不自私地要求伴侶拍哩啲照片以滿足自己的淫念,甚至伴侶主動提出拍都遭我拒絕,做緊嗰陣,床邊電話都會用物件遮擋鏡頭部分,理由唔想佢冒險。

尤其現今科技嘅嘢,誰能百分百保證安全?

與其用拍照增添情趣,不如鑽研不同體位及用心感受伴侶的快樂位置。
咁都係流出人嘅問題
拍唔拍係自己決定,但係被流出唔係自己決定
就好似比人偷完嘢,仲要比人笑傻仔咁

我都好同情佢, 佢都係信錯人

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-4-30 12:47 PM 發表

樓主冇講錯, 本來男歡女愛好平常, 無咩值得責怪
但當年孖女出道, 形象一直是天真純情, 印象中有一次被記者影到換衫(冇野睇,), 就喊苦喊忽, 話接受唔到........

點知轉頭就同陳生吹簫.....網民係插佢虛偽

以下是網上評論:

事後有網友製作了不少動態截圖和影片,諷刺阿嬌在兩件事中如何前後矛盾和態度不一的表現。

網上曾有網誌專輯題為《淫照風波:阿嬌雙面人 ...
咁俾人偷拍影相喊又係兩回事喎
等於你本身個樣純情但本質淫蕩
俾個唔識既人非禮同偷拍你會好享受
唔會唔開心架咩

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2021-4-30 03:38 PM 發表

咁俾人偷拍影相喊又係兩回事喎
等於你本身個樣純情但本質淫蕩
俾個唔識既人非禮同偷拍你會好享受
唔會唔開心架咩
我對呢件事只是食花生, 唔會對任何人作道德審判

只係描述當時既情況

香港政局特色:一班賤人暗助一班癲人去煽動一班傻人出手做蠢事。賤人永遠坐在上游,唔使上身。
佢絕對無錯。

一提起淫照成就心思思翻看佢件黑鮑+波波仔

邊叫佢當年原來系超淫底裝成玉女,都系公廁,偽人也!

引用:
原帖由 SO俾您 於 2021-4-30 11:47 AM 發表

如果我冇記錯,第一張就係香討流出
幾時有21版流出?

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2021-4-30 15:32 發表

咁都係流出人嘅問題
拍唔拍係自己決定,但係被流出唔係自己決定
就好似比人偷完嘢,仲要比人笑傻仔咁
流出暴露淫照的人係無道德,因為哩種行為既無需要又損害他人,更應接受法律後果,做得出就要面對可能嘅後果。

同理,做愛係必需(至少傳宗接代),但拍照又是否必需,唔拍就硬唔起做愛?唔拍就無快感?拍之前有無考慮過可能嘅後果?

財物被偷,每個人都必需做各種財物儲存,換取必要時的衣食住行,不能與拍床照被偷而相提並論。

要懂得在必需及風險作評估及取捨。

標籤對手為五毛的「五無」者:
無能,討論能力係無知、無料、無論點、無常識、無證據;
無良,為求打擊對手,不惜拖埋D無辜者落水;
無品,討論失敗時,老羞成怒地標籤對手,或人身攻擊;
無膽,口口聲聲話反乜反物,但就無膽行動;
無腦,講野唔經大腦,不合邏輯。
其實成單嘢,最扑街,最賤格就係呀陳生,淫亂到係女就扑。不過佢就最醒,走得最快,而家仲結埋生埋,勇奪爸爸型象,全世界就免佢一死。

平心而論,呀嬌其實個人無話錯晒,只係佢係食呢行飯,行的係清純路線,賺的係無邪少女氣質的大錢,你話咁的營商,一穿左點會唔比人嬲爆爆,一穿左傷害左幾多人,唉!

真係只怪佢太天真,信錯呀陳生!!!陳生下世一定淪為屎蟲,天理不容。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]