• 瀏覽: 18,661
  • 回覆: 216
佢只係冇保護好自己啫。

熱賣及精選
引用:
原帖由 ss20150804 於 2021-4-30 12:48 PM 發表

陳冠希 (Edison Chen)同鍾欣桐 (鍾欣潼 Gillian Chung Yan Tung 阿嬌)都應該要落地獄!

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20090408/12616301

2009年4月8日 - 史可雋上網展示陳冠希、鍾欣桐、張栢芝相片藝人淫照案女設計師看淫照感惡心

藝人淫照案昨日續審。自稱曾與被告史可雋一起看淫照的兩名家品 ...
想問有沒得重溫下d相啊?我部電腦個d drive壞左。。。無晒d相

錯嘅係唔識保護自己,比「男友」拍咗片!

引用:
原帖由 ss20150804 於 2021-4-30 12:40 PM 發表

陳冠希 Edison Chen 最醒目!淨係同阿嬌搞嘢搞完就走咗去!趙完鬆!

https://hk.appledaily.com/entertainment/20080726/EABL23THHZJPIKRJJ27M7EJUNU/

淫照女主角之一鍾欣桐(阿嬌),在新書《天使在人間》中剖白淫照事件真相及心情,多年來一直否認和淫照經手人陳冠希(Edison)拍拖的她,終直認曾深愛男方,又間接承認 ...
我冇講過愛妳架!只係想屌閪咋!屌完梗係閃啦……吾通同妳結婚咩?

抵ㄨ死

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-4-30 11:35 AM 發表

我諗提起鍾欣潼大家都一定會諗到淫照事件
咁多年我都唔明,明明係班街外人睇完人哋床照,呢啲相仲要嗰啲冇職業道德嘅人流出,偷人完人嘢仲要笑人……
我時不時都會諗,其實佢做錯啲乜呢?我真係諗唔到……
當年仲佢要係第一次行出嚟,認啲相係佢,仲要道歉,諗返起佢真係要好大決心。
其實佢影呢啲相都係佢同當時男朋友,即係陳冠希之間嘅時,從來,亦都唔打算比你哋呢啲街外人見到。
次次有呢啲流出,個個都會笑個 ...
講得最多係呢度啲藍絲廢老, 冇品既.

無果件事佢唔會有咁紅咁多人識喎

引用:
原帖由 Bathsheba 於 30/4/2021 11:35 發表

我諗提起鍾欣潼大家都一定會諗到淫照事件
咁多年我都唔明,明明係班街外人睇完人哋床照,呢啲相仲要嗰啲冇職業道德嘅人流出,偷人完人嘢仲要笑人……
我時不時都會諗,其實佢做錯啲乜呢?我真係諗唔到……
當年仲佢要係第一次行出嚟,認啲相係佢,仲要道歉,諗返起佢真係要好大決心。
其實佢影呢啲相都係佢同當時男朋友,即係陳冠希之間嘅時,從來,亦都唔打算比你哋呢啲街外人見到。
次次有呢啲流出,個個都會笑個 ...
有冇睇過梅綺!呢啲先叫影后!

唔明佢點解要離婚

引用:
原帖由 ss20150804 於 2021-4-30 02:05 PM 發表

阿嬌鍾欣潼黑鮑好核突!
又插又咬反晒皮

佢應該係自己未變肥西之前接拍三級片或全祼寫真來刑罰自己下流既身體至係王道...

臥龍鳳雛,兩人得一,可安天下...
功蓋三分國,名成八陣圖.江流石不轉,遺恨失吞吳.
引用:
原帖由 Aquarius-ice 於 2021-4-30 12:15 PM 發表

其實真係冇錯,當年佢句「好傻好天真」我覺得係經理人叫佢咁講,未必關佢事
No
經理人教佢喪喊扮可憐
係阿嬌唔肯

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
咁就畀人笑足一世
都算係最堅強嗰一個
你睇嗰堆相裏面有邊個仲係娛樂圈

引用:
原帖由 Aquarius-ice 於 2021-4-30 12:15 PM 發表

其實真係冇錯,當年佢句「好傻好天真」我覺得係經理人叫佢咁講,未必關佢事
因為佢好假。好似俾人影到bar 帶就喊到好勁。而現實就咁豪放。
俾妳憎唔憎佢

阿嬌姐,陳冠希

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]