• 瀏覽: 18,659
  • 回覆: 216
🙃

熱賣及精選
童年女神j到佢大,好爽

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-4-30 11:35 AM 發表

我諗提起鍾欣潼大家都一定會諗到淫照事件
咁多年我都唔明,明明係班街外人睇完人哋床照,呢啲相仲要嗰啲冇職業道德嘅人流出,偷人完人嘢仲要笑人……
我時不時都會諗,其實佢做錯啲乜呢?我真係諗唔到……
當年仲佢要係第一次行出嚟,認啲相係佢,仲要道歉,諗返起佢真係要好大決心。
其實佢影呢啲相都係佢同當時男朋友,即係陳冠希之間嘅時,從來,亦都唔打算比你哋呢啲街外人見到。
次次有呢啲流出,個個都會笑個 ...
男人雙重標準, 想淫別的女人, 但要求自己老婆冰青玉潔.

佢都有錯,錯在愛錯個賤人同唔識保護自己,男歡女愛搞嘢冇問題,問題在於唔應該比陳冠希影相拍片,又唔知自己做邊行,靠形像搵食,唔影就唔會流出,一影就有機會爆大鑊,就算影都要由自己keep, 點可能自己比個遙控引爆掣人哋保管死路一條。

幾個女仔佢最慘

佢錯左成日扮純情

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-4-30 11:35 AM 發表

咁多年我都唔明,明明係班街外人睇完人哋床照,呢啲相仲要嗰啲冇職業道德嘅人流出,偷人完人嘢仲要笑人……
當年仲佢要係第一次行出嚟,認啲相係佢,仲要道歉,諗返起佢真係要好大決心。
其實佢影呢啲相都係佢同當時男朋友,即係陳冠希之間嘅時,從來,亦都唔打算比你哋呢啲街外人見到。
佢唔紅邊有人鬧佢呀,有好多人想俾人鬧下關注下都冇機會😌😌😌

只能快佢係明星,同大出名了

濫X

引用:

陳冠希條女叫BoBo! 當時阿嬌响大眾面前話自己係處女,無被人屌過!

佢第一次行出嚟係否認相中人係佢自己,話係比人惡意p圖,仲話佢有好多小朋友粉絲叫大家唔好教壞細佬。當然你都講得啱,啲相係佢同陳冠希之間嘅私事呀,但陳冠希同一時間同咁多女星有過一手都知佢係花花公子,咁都要鍾個頭埋去

公眾人物嘛,無符架啦做呢行。

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-4-30 22:32 發表

佢第一次行出嚟係否認相中人係佢自己,話係比人惡意p圖,仲話佢有好多小朋友粉絲叫大家唔好教壞細佬。當然你都講得啱,啲相係佢同陳冠希之間嘅私事呀,但陳冠希同一時間同咁多女星有過一手都知佢係花花公子,咁都要鍾個頭埋去
阿嬌溝先人都未定啫~

事與非,對與錯

附件

IMG-20210430-WA0023.jpg(64.17 KB)

2021-4-30 10:50 PM

佛渡有情
食公眾飯,冇計

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]