• 瀏覽: 14,682
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
我唔係主角,我同事先係嗰個傻仔。

頭先有人請食蛋糕,知道大佬中意食朱古力味,留咗件俾佢。點知佢開完會返嚟件蛋糕俾個為食同事食咗,佢仲要喺大佬面前話朱古力好甜唔好食,好采你冇食到咋。

大佬即時黑哂臉,笑死。

3/5: 今日個同事遲到,平時我哋遲到大佬都冇咩野,點知今日大佬當住我哋面大聲話咗佢幾句,唔知係咪仲記住件蛋糕仇

熱賣及精選
小事

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-4-30 05:31 PM 發表

頭先有人請食蛋糕,知道大佬中意食朱古力味,留咗件俾佢。點知佢開完會返嚟件蛋糕俾個為食同事食咗,佢仲要喺大佬面前話朱古力好甜唔好食,好采你冇食到咋。

大佬即時黑哂臉,笑死。
帽事。

大件事冇運行!

咁小氣。大佬無lun 用

佢係咪玩嘢⋯

如果你個上司係極度小氣你同事就真係唔好彩啦

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-4-30 05:31 PM 發表

大佬即時黑哂臉,笑死。
買另一件給大佬

引用:

大佬即時黑哂臉,笑死。
下次你教你同事話幫佢試毒,而家食左覺得肚痛,即閃

玩L完

食蛋糕都唔得?

希望佢工作順利啦

引用:

大佬即時黑哂臉,笑死。
如果你上司係好小氣嘅人,你個同事就GG

咁你食左蟹
花生定洋蔥定餃子呢今鋪

扮黑面。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]