• 瀏覽: 8,205
  • 回覆: 97
  • 追帖: 2
本主題由 bobojit 於 2021-5-1 07:34 PM 設置高亮
引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-1 01:50 PM 發表

午安~寶寶 謝謝賞面
因為執相執通宵呀,可以叫多些人來看,
週末愉快,你有沒出門玩呀?
通宵執相,辛苦晒你 我有出外,我先回帖支持。
我返屋企會用電腦慢慢欣賞,上遊法國。😊😊

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
熱賣及精選
引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-1 06:40 PM 發表

係~我覺得自己係孝子賢孫了🤭
達文西個名係好響㗎!
可以讓我阿媽安靜下🤭不再嘈嘈閉
佢發明左“攞你命3000”,舉世知名,你媽媽都俾佢才華震懾

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-5-1 06:57 PM 發表

通宵執相,辛苦晒你 我有出外,我先回帖支持。
我返屋企會用電腦慢慢欣賞,上遊法國。😊😊
謝謝寶寶~
週末出去玩? 更好~
我也等你開帖,看你去哪玩,眼睛跟你去飲飲食食~

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-5-1 07:41 PM 發表

佢發明左“攞你命3000”,舉世知名,你媽媽都俾佢才華震懾
我第一卷小說,寫過了..
不只達文西,星爺都係我偶像~笑

引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-1 01:34 PM 發表

我跟媽咪同行,我媽咪就好驚鬼的
佢不肯住舊地方㗎,佢都好難服侍的~笑
西方最盡咪只得鬼蛙
夜晚我夠膽講我自己一個人行來行去都吾驚

引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-1 01:33 PM 發表

午安~0414
謝謝賞面呀~
今日假期,週末愉快呀~
謝謝妳放相, 我要慢慢看,
今日去左踩單車

希望出年可飛

引用:
原帖由 zevo 於 2021-5-1 11:45 PM 發表

希望出年可飛
hello~zevo 謝謝賞面,
疫症後,你有無旅遊大計?

引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-1 07:50 PM 發表

謝謝寶寶~
週末出去玩? 更好~
我也等你開帖,看你去哪玩,眼睛跟你去飲飲食食~
小說,我又看了一遍相片,每張都給了你心心,多謝你用心分享。😊
會慢慢再翻看。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-5-2 02:21 AM 發表

冰冰,我又看了一遍相片,每張都給了你心心,多謝你用心分享。😊
會慢慢再翻看。
hello寶寶
我已經睡了, 手機有最新通知…
原來我又忘了登出🤭多謝寶寶的心心。

引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-2 02:29 AM 發表

hello寶寶
我已經睡了, 手機有最新通知…
原來我又忘了登出🤭多謝寶寶的心心。
你快啲休息啦,尋晩寫遊記通宵,辛苦晒
我寫過簡單遊記,知道要花不少精神,你呢個法國古堡遊記咁精彩,我一定比心心支持你啦。
我啱啱發現寫錯名😄😄比你quote左。吸煙的頭像答應你晩上看,我會做啦。😊

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-5-2 02:36 AM 發表

你快啲休息啦,尋晩寫遊記通宵,辛苦晒
我寫過簡單遊記,知道要花不少精神,你呢個法國古堡遊記咁精彩,我一定比心心支持你啦。
我啱啱發現寫錯名😄😄比你quote左。吸煙的頭像答應你晩上看,我會做啦。😊

寶寶,謝謝你~
既然醒了,我又執一下照片/寫嘢
之前 的蒙羅麗莎調轉了,但因為pc才可以放很多照片, 手機只限十張…而pc偶然會調轉照片, 也調不正的,  可能,當時我是打橫了相機影?我也不明白為什麼…

引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-2 02:41 AM 發表

寶寶,謝謝你~
既然醒了,我又執一下照片/寫嘢
之前 的蒙羅麗莎調轉了,但因為pc才可以放很多照片, 手機只限十張…而pc偶然會調轉照片, 也調不正的,  可能,當時我是打橫了相機影?我也不明白為什麼…
Oh~明天再調吧,早休息。
相片打橫了,可以在電腦用軟件rotate,不過用電腦要re-size張相。
係呀,手機每個#只可放10張相,我開帖多用電腦。

我回埋你呢個帖唔回啦,明天再傾,唔想阻你休息。

我未去過法國,多謝你帶我去旅行。😎

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 港女小說 於 2021-5-2 12:27 AM 發表

hello~zevo 謝謝賞面,
疫症後,你有無旅遊大計?
疫症前買了機票去緬甸及杜拜但取消左,希望可以去返

引用:
原帖由 zevo 於 2021-5-2 07:55 AM 發表

疫症前買了機票去緬甸及杜拜但取消左,希望可以去返
hello 很可惜,
不過近來 印度疫症很嚴重,
緬甸比較落後, 都有大規模爆發,還新聞封鎖。
新聞說: 雲南都提防著緬甸人入境。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]