• 瀏覽: 41,078
  • 回覆: 171
  • 追帖: 18
之前見特價百幾蚊買左一部,都幾好用

昨晚見到老麥廣告,買兩個早餐就送一部,抵到喊,晨咁早去買左 4 個餐,拎左兩部,送俾外母和我姐姐用

附件

0430a.jpg(33.49 KB)

2021-4-30 09:42 PM

WhatsApp Image 2021-04-30 at 5.52.14 AM.jpeg(93.4 KB)

2021-4-30 09:42 PM

WhatsApp Image 2021-04-30 at 5.52.14 AM.jpeg

熱賣及精選
引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-4-30 09:42 PM 發表

之前見特價百幾蚊買左一部,都幾好用

昨晚見到老麥廣告,買兩個早餐就送一部,抵到喊,晨咁早去買左 4 個餐,拎左兩部,送俾外母和我姐姐用
Refill 貴嗎?

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-4-30 11:08 PM 發表

Refill 貴嗎?
貴!
好貴

呢獲野佢打錯算盤啦!
以為人哋有咗部機,就會不停比錢買佢哋啲補充裝,但係佢個補充裝設計又戇鳩,自己用油壺加啲洗手液入去就得,已經自己加幾次

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-4-30 11:08 PM 發表

Refill 貴嗎?
原裝 refill 好貴。
而個 refill 樽係可以慢慢小心啲撬開個蓋,自己倒返同牌子嘅手動㩒嗰隻洗手泡入去

引用:
原帖由 半空遇到了神童 於 2021-4-30 11:14 PM 發表

呢獲野佢打錯算盤啦!
以為人哋有咗部機,就會不停比錢買佢哋啲補充裝,但係佢個補充裝設計又戇鳩,自己用油壺加啲洗手液入去就得,已經自己加幾次
其實佢可以慢慢撬開個蓋

引用:

Refill 貴嗎?
好平。如果你醒目的話
https://youtu.be/SC7D1OK-rTI

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-30 11:14 PM 發表

原裝 refill 好貴。
而個 refill 樽係可以慢慢小心啲撬開個蓋,自己倒返同牌子嘅手動㩒嗰隻洗手泡入去
唔使撬用呢個KO佢

引用:
原帖由 半空遇到了神童 於 2021-4-30 11:16 PM 發表

好平。如果你醒目的話
https://youtu.be/SC7D1OK-rTI
又話倒落油壺,再由油壼唧入去,咪好唔衞生囉。

我玩左2枝 refill 之後無玩。
轉咗用小米。

因為呢隻威路士嘅設計唔好。
1. 只用2粒AA電,會比較快無電。
2. 換電係要撬開頂頭面嗰塊蓋,成日咁撬好麻煩。

小米係4粒 AA 電,相對唔使咁快換,同埋換咗陣扭開就得,唔使撬。

仲有原裝 refill 相對平,唔使倒嚟倒去比較衛生。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-30 11:20 PM 發表

又話倒落油壺,再由油壼唧入去,咪好唔衞生囉。
唔好玩啦!油壺名嚟啫,你揾個新洗乾淨消晒毒做咩都得啦!

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-4-30 11:25 PM 發表

我玩左2枝 refill 之後無玩。
轉咗用小米。

因為呢隻威路士嘅設計唔好。
1. 只用2粒AA電,會比較快無電。
2. 換電係要撬開頂頭面嗰塊蓋,成日咁撬好麻煩。

小米係4粒 AA 電,相對唔使咁快換,同埋換咗陣扭開就得,唔使撬。

仲有原裝 refill 相對平,唔使倒嚟倒去比較衛生。
用左幾個月威路士發覺幾好用,我又真係諗過買小米,聽完你講又真係心郁郁

老麥支持姜逃,話過以後唔幫襯

我都是用小米,之前在移彩動買10T送的

小米買過兩部,其中一部用左一個月就壞,寄返上去維修不如買過部新算

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]