• 瀏覽: 4,749
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
近日屋企人想買116518 yml
去幾間ad 問  有啲話 冇得排   有就放出黎
有間話食30萬珠寶既骨就快d 但唔會講實
我話買都得 錶同珠寶同時買
(本身都預食炒 咁不如食骨 )
佢話要買左先
咁梗係博唔過啦  只好去比較炒錶鋪買
定係大家都願意食骨唔估食到幾時

精選汽車
食完三十萬珠寶骨跟住就叫你返屋企等,無影無蹤

引用:
原帖由 0omichaelo0 於 2021-5-1 12:54 PM 發表

佢話要買左先
睇你想長玩定一隻起二隻止一
長玩就同ad玩配貨(食骨)遊戲,不過食咗幾多先可以有那一隻,其實係無保証的,有就實有,不過又未必係你指定款式~
一隻起.二隻止就出去食炒吧,快靚正,唔使估,唔使等,實質代價比配貨仲平多少~

引用:
原帖由 0omichaelo0 於 2021-5-1 12:54 PM 發表

佢話要買左先
十五兩金粒得唔得?我想試吓,我真係想買金粒。

AD 其實唔會咁易正價賣炒款比你,除非你係 VVVIP或食骨,出面個價咁,唔通蝕比你

引用:
原帖由 原始世k 於 2021-5-1 08:33 PM 發表

金唔計數架,玉器,鑽石呢d~

引用:
原帖由 原始世k 於 2021-5-1 08:33 PM 發表

成15兩去瑞信買金條啦
條數好易計你可以自己預吓:你買鑽石玉器嘅利潤要夠cover隻錶嘅溢價,咁佢正路就會配貨俾你,但係都要等,而且冇保證。買黃金金行除咗手工費係冇乜錢賺的,金粒就一定唔使諗
例如隻余文樂溢價係10萬,你就要買到佢有10萬純利潤,即係幾十萬嘅金額

引用:

佢話要買左先
你醒目,我老友去周生買左廿皮鑽石,排隻黑十。半年了都冇聲氣。

周先生近排傻咗。

引用:
原帖由 不要吃蝙蝠 於 2021-5-1 09:28 PM 發表

你醒目,我老友去周生買左廿皮鑽石,排隻黑十。半年了都冇聲氣。
你老友可能生手,周生d石仔賣貴出面3成多,黑十加石仔除時出面買到,大數加埋仲平d!使鬼排咩~

引用:

早兩年買金粒要抬現金,冇咭轆!
咁你覺得可行程度有幾高?

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2021-5-1 08:41 PM 發表

金唔計數架,玉器,鑽石呢d~
噢,呢d可以一折都冇人要

引用:
原帖由 崩潰式稱霸 於 2021-5-1 08:55 PM 發表

成15兩去瑞信買金條啦
條數好易計你可以自己預吓:你買鑽石玉器嘅利潤要夠cover隻錶嘅溢價,咁佢正路就會配貨俾你,但係都要等,而且冇保證。買黃金金行除咗手工費係冇乜錢賺的,金粒就一定唔使諗
例如隻余文樂溢價係10萬,你就要買到佢有10萬純利潤,即係幾十萬嘅金額
金粒一買一賣都傷架,諗住咁比佢食兩皮幾,有個希望姐,金粒易脫手

引用:
原帖由 天邊海角 於 2021-5-1 10:26 PM 發表

早兩年買金粒要抬現金,冇咭轆!
咁你覺得可行程度有幾高?
經幾位師兄講完,成數唔高了

一定有!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]