• 瀏覽: 24,593
  • 回覆: 220
  • 追帖: 3
+56
今次回鄉之旅真係險阻重重,先係鄉下小區唔敢肯定可不可以回去,之後飛機改航班號,到在上海值機時通知30號下咗消息澳門回去未夠14日不能回新疆,本來退票,後來我們據理力爭,最後航空公司職員打去新疆幫我們問,最後可以上機,但要坐機尾,很擔心回去要隔離

師兄回到了嗎,萬事小心!

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-2 07:53 AM 發表
今次回鄉之旅真係險阻重重,先係鄉下小區唔敢肯定可不可以回去,之後飛機改航班號,到在上海值機時通知30號下咗消息澳門回去未夠14日不能回新疆,本來退票,後來我們據理力爭,最後航空公司職員打去新疆幫我們問,最後可以上機,但要坐機尾,很擔心回去要隔離
瞓5著
還是想走去食早餐

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-2 07:53 AM 發表
希望肥師兄在新疆順順利利,平平安安

剛剛飛出甘肅省

平安着陸吧!

到家了,要經過2個關卡,應該5.1假期,查得很嚴,這邊一卡二號也用不了一直只有2G信號,國內卡才有4G,翻牆也翻不了,圖片原全發不出

終於平安到家👍

提示: 違規內容已被屏蔽
平安到家👍,圖片可以慢慢發。

引用:
你是新疆人?

對!可能等到半夜有心人收工先可以上圖

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-5-2 07:24 PM 發表

你是新疆人?
我是新彊女婿

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2021-5-2 07:27 PM 發表

我是新彊女婿
你老婆系維吾爾族?你邊度識得新疆女人既?香港應該好少新疆人

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-5-2 07:29 PM 發表

你老婆系維吾爾族?
唔係

主題標籤 #上海 #澳門
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]