• 瀏覽: 17,662
  • 回覆: 182
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 阿嘉絲 於 2021-5-2 11:49 PM 發表

今年應該都唔洗諗,當初香港係無知會嘅情況下封咗澳門,而家想通番唔係咁易。
有禁魯莽咩?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 401 於 2021-5-3 09:30 AM 發表

全世界齊心合力的事,  睇怕都無咁易, 無咁快
同意, 隨非有效藥物面世, 將covid-19之凶險程度, 降至一般感冒同啦!!

引用:
原帖由 嫖、賭、飲、吹 於 2021-5-5 10:57 PM 發表

唔係唔畀機會,牌頭就開咗睇 香梘政府有冇辦法搞得掂!
澳門開呢個條件, 擺明為難777, 亦唔想要港客;香港人有啲骨氣啦!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-5-7 03:23 AM 發表

有禁魯莽咩?
睇吓新聞啦

引用:
原帖由 阿嘉絲 於 2021-5-7 08:02 AM 發表

睇吓新聞啦
我唔信香港政府, 無法理依據下封關, 你呃我唔到既!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-5-7 03:25 AM 發表

同意, 隨非有效藥物面世, 將covid-19之凶險程度, 降至一般感冒同啦!!
正是, 地球人各懷鬼胎, 天災加人禍

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-5-2 03:36 PM 發表

唔去大陸都要過澳門架,個氣泡幾時至吹得起啊
有冇打疫苗先?

引用:
原帖由 阿嘉絲 於 2021-5-7 08:02 AM 發表

睇吓新聞啦
就算佢有睇新聞,都可以睇錯,例如澳門有權管轄橫琴澳方口岸,就當成澳門有權管轄成個橫琴

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-5-7 09:01 AM 發表

我唔信香港政府, 無法理依據下封關, 你呃我唔到既!
你咪信香港政府囉,而家澳門唔肯開,吹咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
5月7日(五)確診 本地:2 輸入:1

又重新算14天

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-5-2 03:36 PM 發表

唔去大陸都要過澳門架,個氣泡幾時至吹得起啊
搬去大陸住、咪日日都可以去澳門囉

最慘係港澳兩邊走嘅人!佢哋已經被人遺忘!

引用:
原帖由 nelshen 於 2021-5-7 07:49 PM 發表

搬去大陸住、咪日日都可以去澳門囉
無錯, 隔離一次, 以後就中澳暢通無隔離~

引用:
原帖由 abcd5566 於 2021-5-8 12:36 AM 發表

最慘係港澳兩邊走嘅人!佢哋已經被人遺忘!
信德中心都俾人遺忘啦;唔知會唔會重建呢??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]