• 瀏覽: 18,491
  • 回覆: 184
  • 追帖: 2
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 摩鬼 於 2021-5-13 01:33 PM 發表

希望你唔係在中國地方住,希望你日常生活唔用中國製造,唔食中國食物和水,不過你都係無良心說話,世界太多呢d物體
ching ...可以ignore 啦

根本有做嘢嗰班,畀無做嘢嘅人拖死。好喇!玩吖嘛!就繼續玩落去,睇睇死嘅係邊個。

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-5-13 01:40 PM 發表

ching ...可以ignore 啦
我有空

咪就係,針又打咗,都好似無帶嚟任何便利

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-5-13 04:14 PM 發表

但帶來安心噃。

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
引用:
原帖由 sayurichik 於 2021-5-13 03:27 PM 發表

嘩,真金白銀俾錢買用中國製造食中國食物和水就要跪低

咁中國所有BB(除左大頭果班)都要舔荷蘭澳洲鞋底
唔係荷蘭澳洲奶粉佢地點得大?
班一邊用LV包包外國化妝品一邊上微博做小粉紅又係咪毫無良心?

唉,世界太多呢d是非不分嘅物體
X2

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-5-13 04:14 PM 發表

打針通關, 雙邊政府從無承諾;係你哋一廂情願啫~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
有幾多個人系為左健康打針吖,主要為過關!香港咁既確趁率都吾放行免隔過關!佢宣傳疫苗都有提旅行啦!打左又吾放行一日推一日等新冠自動消失!林奠都淋啦到時。

附件

Screenshot_20210514_091358_com.google.android.youtube.jpg(93.97 KB)

2021-5-14 09:22 AM

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
引用:
原帖由 ac-onan 於 2021-5-14 09:22 AM 發表

有幾多個人系為左健康打針吖,主要為過關!香港咁既確趁率都吾放行免隔過關!佢宣傳疫苗都有提旅行啦!打左又吾放行一日推一日等新冠自動消失!林奠都淋啦到時。
香港依家已經好過台灣啦

台灣都系近日先社區爆,但香港就焗左成年幾,星港氣泡依家都窄窄地就算成功都系得200人去搞黎做咩!等緊去馬交既港人二百萬都有根本就糸吾想搞咁多野照出糧!又話中央好撐淋太叫習腥出手,妳都吾系第一次中央邦啦!淋落台做番件好事減妳罪業!

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
引用:
原帖由 ac-onan 於 2021-5-14 12:46 PM 發表

台灣都系近日先社區爆,但香港就焗左成年幾,星港氣泡依家都窄窄地就算成功都系得200人去搞黎做咩!等緊去馬交既港人二百萬都有根本就糸吾想搞咁多野照出糧!又話中央好撐淋太叫習腥出手,妳都吾系第一次中央邦啦!淋落台做番件好事減妳罪業!
乜星港氣泡真正實行過咩

呢波林鄭特首加油,防疫唔好輸比蔡省長啊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]