• 瀏覽: 3,177
  • 回覆: 64
1,唐詩詠
大台史上最水視后 , 係2017之前恐怕無人當佢係一線
就算視后之作中 , 除左 "掃枱一幕" 外亦毫無亮點 ...
講真 , 無睇小弟其實唔敢講 , 但果套野我偏偏追左大半
尤其佢同人夫王果條線 , 真係悶到人訓覺 !!!

視后之後佢先有女一做 , 但<棟仁的時光><解決師>
成績都唔好 ... 或者有人會話<白色強人>咪好羅 ,
佢又係女一 !!!
係 , 但你睇下套劇有咩人先拉 ... 安仔  馬明  雞li  淫盈
而且佢角色唔算出 , 雞li既支持者就多過佢

2,朱晨麗
如果話唐c至少有 "掃枱一幕" , 咁朱朱真係一幕都無 ...
(其實都有既 ... <八卦神探>既經典乳搖 ^.^ )
女一過<特技人><大醬園> , 成績有幾 "好" 就唔駛講拉
其他幾套其實表現都好一般 ... 佢做到既 ,
睇唔出有咩二三線花旦做唔到(好難做到佢咁差 ^.^")

3,姚子羚
如果知我係咩水既老香討網友 , 會知道我其實係八道粉
但我都要坦白一句 , 子羚演技真係 ... ^.^"

唔係n年前既<鐵血保標> , 佢係到最近兩套先做女一 ,
但<黃金有罪>角色可謂普通之極  毫無亮點 ;
(但其實我有j 佢個 "密實姑娘look" ^.^)
<大步走>就更加災難級 ... 睇住40碎熟女係度擠眉弄眼
真係令男性觀眾非常不適 ^.^"

4,陳煒
講到偉哥 , 一定好多人反我枱 ... 冷靜d !!!
題目係 "孭唔起單獨女一" , 我地睇下偉哥單獨女一有咩
<火線下的江湖大佬><果欄中的江湖大嫂><好日子>
... 點睇成績都唔叫好拉 !!! ^.^"

但我唔係話偉哥演技癈 ... 就好似講nba咁 ,
洛文係一個偉大既角色球員 , 但你唔會用佢單核帶隊 ,
同理 , 偉哥係果種可以係大劇其中一條支線中發光發熱
但孭唔起單獨女一既果一種 ...

講完勒 ... 或者有人好奇 , 我呢個資深黃黑點解唔講水魚
無偈 , 人地就係有一套成績合格既<師奶madam>
搞到我想黑佢都黑佢唔到 ^.^"

熱賣及精選
講真 , 之前<兄弟>花絮 , 就見到朱朱連對白都背唔好 ... ^.^"

https://www.youtube.com/watch?v=ipWh8RI3j6g

引用:
原帖由 門閥政治 於 2021-5-3 08:19 AM 發表

1,唐詩詠
就算視后之作中 , 除左 "掃枱一幕" 外亦毫無亮點 ...

佢又係女一 !!!
係 , 但你 ...
唐C拎視后簡直笑爆人個口!
咁多年來,一套有少少代表性既劇都無。。。E+仲40歲左右
仲點GFABLE?!

朱朱就仲大鑊。。。
長期係讀稿機,E+可能好少少,但<大醬園>果D尷尬既演出
我真係多謝夾醒胃︿。︿"

一般演技屎就一定孭唔起女一.

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2021-5-3 02:43 PM 發表

一般演技屎就一定孭唔起女一.
咁呢樣我都知 ... 但計一線 , 即係至少拎過視后  女喜  女非  女配既
竟然都有4個原來係孭唔起既 ... 咁係咪有少少大鑊呢???

引用:
原帖由 門閥政治 於 2021-5-3 08:19 AM 發表

佢話同繼女既關係 , 原本繼女個老師 ... 之後變左繼母 ,
佢係教咩既老師???

而且我印象中 , 娜姐係同老公好多年 , 應該係有埋個女
個女都幾歲先結婚 ... 咁中間呢段時間係點???

0:54-1:30
https://www.youtube.com/watch?v=TmMcK2GX7Tc
有無人知佢當時係咩老師???

樓主做咩改標題架?

引用:
原帖由 門閥政治 於 2021-5-3 07:07 PM 發表

有無人知佢當時係咩老師???
https://www.sundaykiss.com/育兒/開明後母-楊卓娜-︰對三個女一視同仁-220798/

陳法拉,高海寧也是

蓋世寶 大冬瓜孭吾係女一

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2021-5-3 10:04 PM 發表

樓主做咩改標題架?
係呀 ... 後來發現卓娜姐 , 原來無我想像中咁勁

引用:
原帖由 hahaman123 於 2021-5-4 12:52 AM 發表

陳法拉,高海寧也是
咪係羅 ... 果時<義海豪情>之 "煩晴日記" 真係睇到人都心煩埋 !!!

高海寧演技己經唔掂 , 個樣仲要咁 ... 我係匈奴都頂佢唔順 ^.^"

黃翠如喺《幕後玩家》亦係孭重飛女主角,收視口碑都唔錯

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
引用:

1,唐詩詠

佢又係女一 !!!
係 , 但你 ...
黃智雯都係得《三個女人一個因》做唯一女主角係成功

樓主點睇新科視后蔡思貝?

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-5-4 11:13 AM 發表

黃智雯都係得《三個女人一個因》做唯一女主角係成功

樓主點睇新科視后蔡思貝?
和上一代女神鍾嘉欣、香香和千雪BB比較吓,你咪知現時TVB加捧的FYY和 思貝得唔得囉?

TBB如果重用思背和FYY佢地演劇好快死得。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]