• 瀏覽: 16,142
  • 回覆: 57
我最鍾意食芫荽

熱賣及精選
引用:
原帖由 tommwins 於 2021-5-3 02:38 PM 發表

嚇能死 仲以為係投訴個西大陣西味臭西死人
我初頭都以為係個西大陣味

鍾意食吖!!你吹咩!!西人最鍾意投訴

睇標題以為有梅香鹹魚味

見到樓主個標題打左個突
原來係芫荽

正字係芫荽

引用:
原帖由 明日變出了工人 於 2021-5-4 01:21 AM 發表

我初頭都以為係個西大陣味
就算樓主真係好大陣西味
應該都冇人敢投訴掛
一陣俾人告性騷擾

我支持芫茜

西人食西嘢

咁你就自動啲去廁所食啦

著皮底環啦

你同事好無聊

引用:
原帖由 通心粉皮 於 2021-5-3 11:50 發表

我係一個不折不扣既芫西控 帶飯又好出去外賣又好都鍾意加芫西 呢個係我個人喜好 最近我去X仔食芫西米 點知比個Admin同事投訴我 話我成日食D野好大陣西味 話佢一聞到就想嘔 我問其他同事 就算其他唔中意食既同事都話唔係好大陣味 佢洗唔洗咁牙 佢如果唔中意咪同我講lo 咁樣投訴我 搞到HR出左通告提醒同事唔好食重口味野
你可以投訴返佢有體臭.

你其他同事,唔覺你臭,佢就覺得你臭, 一樣道理,佢係其他同事唔覺得臭,你覺得佢臭就得

引用:
原帖由 通心粉皮 於 2021-5-3 11:50 AM 發表

我係一個不折不扣既芫西控 帶飯又好出去外賣又好都鍾意加芫西 呢個係我個人喜好 最近我去X仔食芫西米 點知比個Admin同事投訴我 話我成日食D野好大陣西味 話佢一聞到就想嘔 我問其他同事 就算其他唔中意食既同事都話唔係好大陣味 佢洗唔洗咁牙 佢如果唔中意咪同我講lo 咁樣投訴我 搞到HR出左通告提醒同事唔好食重口味野
咁你應該話個HR先啱

西味

引用:
原帖由 通心粉皮 於 2021-5-3 11:50 AM 發表

仲以為投訴女廁入面好大陣臭西味,超!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]