• 瀏覽: 12,860
  • 回覆: 103
10分滿分/5分及格(以年紀最佳時期計)
女神度:7分
面相度:6分
身材度:8分
性感度:9分
女人味:9分
樓主熱愛度:7分

樓主個評:
傅嘉莉其實是較低調的女星,或者說她人氣不很強,樓主早期亦無留意佢,
但近兩年開始比佢既演出所吸引,唔知係咪佢靚咗?忽然覺得佢好吸引,
樣子有一點Mix,cool得黎又帶點親切,
身材應有則有,上中下路各自各精采,加上談吐舉止都很女人味,
且帶著貴氣,耐看得很!

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
熱賣及精選
肥叔叔最愛

引用:
原帖由 半夜永恆的羔羊 於 2021-5-3 05:10 PM 發表

肥叔叔最愛
肥叔是你?

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-5-3 03:33 PM 發表

樓主個評:
傅嘉莉其實是較低調的女星,或者說她人氣不很強,樓主早期亦無留意佢,
但近兩年開始比佢既演出所吸引,唔知係咪佢靚咗?忽然覺得佢好吸引,
身材應有則有,上中下路各自各精采,加上談吐舉止都很女人 ...
濃烈小三feel

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-5-3 03:33 PM 發表

樓主個評:
身材應有則有,上中下路各自各精采,加上談吐舉止都很女人 ...
佢本身係有德國人血統

佢外形OK好J ... 但真人又減少少分 ^.^"

幾靚,身才好好

呢個唔得

覺得佢唔靚

其實當年做「四葉草」同「無間道2」甘正吾去努力D , 反而現在青春已逝去搏殺,好難定位,

引用:
原帖由 金牌殺手吹水龍 於 2021-5-5 02:10 PM 發表

其實當年做「四葉草」同「無間道2」甘正吾去努力D , 反而現在青春已逝去搏殺,好難定位,
當初佢可能以為覺得靚女,唔駛實力會可以出到位,結果....
入到tvb,女一都甘難攞

引用:
原帖由 門閥政治 於 2021-5-5 10:42 AM 發表

佢外形OK好J ... 但真人又減少少分 ^.^"
你見過真人咩?聽講好多阿太見到真人都話靚喎

引用:

樓主個評:
係喎 我都覺得佢靚咗好多
仲見到有認真做戲

本身佢有個義工團,愛心度:10分

引用:
原帖由 Hazelbaby2706 於 2021-5-5 07:35 PM 發表

你見過真人咩?聽講好多阿太見到真人都話靚喎
嗯 ... 真人我見過君輕  蔡C  FYY  雞LI  唐屎  SAW , 但未見過佢

引用:
原帖由 門閥政治 於 2021-5-5 07:39 PM 發表

嗯 ... 真人我見過君輕  蔡C  FYY  雞LI  唐屎  SAW , 但未見過佢
咁師兄見到要話我哋知..好似話靚到你唔捨得眨眼

主題標籤 #傅嘉莉
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]