• 瀏覽: 2,047
  • 回覆: 26
係上月中,我收到興趣call問仲有無興趣,同埋問現職狀況,之後佢咩都無講就收線啦!
咁到依家我都再無收過,電話同信
所以想問下各位師兄,師姐,佢只係想update資料定係會有offer呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 紀辰天 於 2021-5-3 03:40 PM 發表

係上月中,我收到興趣call問仲有無興趣,同埋問現職狀況,之後佢咩都無講就收線啦!
所以想問下各位師兄,師姐,佢只係想update資料定係會有offer呢?
你waiting左幾耐?係咪就到期? 如果超過一年可能只係update吓資料再extend waiting list!

引用:
原帖由 qcii 於 2021-5-3 04:17 PM 發表

你waiting左幾耐?係咪就到期? 如果超過一年可能只係update吓資料再extend waiting list!
哦, waiting左都超過一年了,如果係咁我就繼續等下睇下有無好消息啦
今次真係唔該師兄解答,謝謝

~~ 有信心未必會贏,但冇信心就一定會輸 ~~
引用:
原帖由 紀辰天 於 2021-5-3 04:29 PM 發表

哦, waiting左都超過一年了,如果係咁我就繼續等下睇下有無好消息啦
今次真係唔該師兄解答,謝謝
請問係邊個部門call

引用:
原帖由 poohbearchan 於 2021-5-3 05:27 PM 發表

請問係邊個部門call
唔好意思啊!邊個部門就唔講啦,我申請個份工只係wm2,哈哈!

引用:
原帖由 紀辰天 於 2021-5-3 03:40 PM 發表

早論見左份N 仔, 一般有消息要幾耐?

放心啦師兄 政府啲人好少會做多餘野
我估你收到興趣call後 2-3個月
會收到啡色公文袋了。

引用:
原帖由 qcii 於 2021-5-3 04:17 PM 發表

完全同意

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
引用:
原帖由 真灰大樹 於 2021-5-3 05:57 PM 發表

早論見左份N 仔, 一般有消息要幾耐?
呢個真係唔太清楚啦,我估N仔應該會快啲掛!
係度祝師兄成功!

引用:
原帖由 caritalau 於 2021-5-3 06:18 PM 發表

放心啦師兄 政府啲人好少會做多餘野
我估你收到興趣call後 2-3個月
會收到啡色公文袋了。
我都希望遲下收到好消息啦!

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-5-3 06:25 PM 發表

完全同意
師兄,你都試過係咁啊?

引用:
原帖由 紀辰天 於 2021-5-3 06:37 PM 發表

師兄,你都試過係咁啊?
未試過
你個case真似係update資料多d
因為就黎過期

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-5-3 07:20 PM 發表

未試過
你個case真似係update資料多d
因為就黎過期
唔緊要,唯有邊做邊等,睇下仲有無機會啦!

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-5-3 06:25 PM 發表

完全同意
你同意就多數錯,樓主今次請硬。

引用:
原帖由 19611691 於 2021-5-4 08:03 AM 發表

你同意就多數錯,樓主今次請硬。
你呢d咪為反而反
完全唔講道理既刁民作風

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]