• 瀏覽: 1,378
  • 回覆: 23
是否多數都係咁

娶老婆結婚.....買樓供樓.....仔女供書教學........仔女出埋身......變左兩個老而不

熱賣及精選
引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-5-3 09:05 PM 發表

是否多數都係咁

娶老婆結婚.....買樓供樓.....仔女供書教學........仔女出埋身......變左兩個老而不
相信有好多只係變左老而不
前面根本無經歷過

不停俾人搵老親

引用:
原帖由 lovebin33 於 2021-5-4 12:56 AM 發表

不停俾人搵老親
@正傻西4 你喎

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-5-4 01:36 AM 發表

@正傻西4 你喎
我點樣搵人老襯呢?

你就響建築版亂咁吹,點人去死,又無任何證明,所以人哋咪信我唔信你。

你話你有錢過我,話我搵18K以下,但係稅單都唔敢同我一齊Post出嚟。

我話比你聽我有錢,我都send張幾萬的Armani西裝出嚟啦,又send我中午食幾千蚊一餐出嚟。

好慶幸為家族脫貧,提供到一個安穩學習既環境俾佢哋,下一代點發展就睇佢哋自己。

引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-5-3 09:05 PM 發表

是否多數都係咁

人板

我會覺得好自豪。不用靠長輩, 自己ㄧ手ㄧ腳買樓買車, 建立自己的家庭。不用靠政府救濟。好有成就感。

引用:

是否多數都係咁

已經好幸福!

會好後悔當日是當埋條底褲去抄樓

引用:
原帖由 正傻西4 於 2021-5-4 07:23 AM 發表

我點樣搵人老襯呢?

你就響建築版亂咁吹,點人去死,又無任何證明,所以人哋咪信我唔信你。

你話你有錢過我,話我搵18K以下,但係稅單都唔敢同我一齊Post出嚟。

我話比你聽我有錢,我都send張幾萬的Armani西裝出嚟啦,又send我中午食幾千蚊一餐出嚟。
你係工人,未必有18k

我就係唔鐘意靠人,望番轉頭,我會為自己驕傲

引用:

是否多數都係咁

全部人每一日都係食完痾,痾完食

講完

引用:

是否多數都係咁

關乜父唔父蔭事?

大起大落唔係個個都適合

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]