• 瀏覽: 12,001
  • 回覆: 100
熱賣及精選
《律政強人》周一至五平均7.0點,最高收視周四(22日)7.5點。

重播劇比viu 收視還高很多。

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-5-4 01:18 AM 發表

《律政強人》周一至五平均7.0點,最高收視周四(22日)7.5點。

重播劇比viu 收視還高很多。
笑左..《律政強人》周一至五平均7.0點..高過重播大時代收視
《律政強人》...放9.30重播..肯定有20幾點

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-5-4 01:08 AM 發表

https://www.hk01.com/即時娛樂/620402/收視滯後報告-從數字看-開心大綜藝-一個月播一次可能更好

點算,所有收視都下跌
蜜月期真係短暫~

第二周仲拖泥帶水,我都頂唔順
又係唔知邊個膠層要將一套 20 集的劇拉到 32 集

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-5-4 01:28 AM 發表

笑左..《律政強人》周一至五平均7.0點..高過重播大時代收視
《律政強人》...放9.30重播..肯定有20幾點
方中信做律師有台型。
希望同樣係法律劇嘅法網伊人都有好成績。

大整蠱,伙記辦大事同開心大綜藝都有好大的跌覆。
反而日日媽媽聲的收視企得幾穩。

開心大綜藝睇完第一集已棄,完全唔知後面衰成點。

波比收視福將?

《伙記辦大事》第三週仲要撼《贅婿》,相信收視會再跌

所有收視都下跌----一早預左

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-5-4 03:19 AM 發表

第二周仲拖泥帶水,我都頂唔順
又係唔知邊個膠層要將一套 20 集的劇拉到 32 集
一早講過, 劇集5大缺失未攪好過, 無可能可以有復甦既幻想
你說的問題就是第三點
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29815633

引用:
原帖由 yagyag 於 2021-5-4 09:56 AM 發表

波比收視福將?
之前一屋老友記同誇世代都反應好好
可能有幾位視后級女星胡定欣、李佳芯等等頂住

搵返咁多圈中藝人老友返嚟,錢就洗多咗好多,但係收視毫無寸進,睇嚟兩位矮仔好快就要執包袱。

預左!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]