• 瀏覽: 9,712
  • 回覆: 144
16叔下山到上環,剛巧碰到芬姐。。。噏多兩嘴,就食埋碗魚骨及弟粥啦。。。多蔥薑見動送上,咁有冇加3蚊呢?

附件

IMG-20210503-WA0000.jpg(204.78 KB)

2021-5-4 08:31 AM

IMG-20210503-WA0002.jpg(90.62 KB)

IMG-20210503-WA0003.jpg(147.82 KB)

IMG-20210503-WA0001.jpg(138.15 KB)

熱賣及精選
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-5-4 08:31 AM 發表

16叔下山到上環,剛巧碰到芬姐。。。噏多兩嘴,就食埋碗魚骨及弟粥啦。。。多蔥老薑見動送上,咁有冇加3蚊呢?
走薑蔥減三蚊...咇卡咇卡!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-5-4 08:31 AM 發表

16叔下山到上環,剛巧碰到芬姐。。。噏多兩嘴,就食埋碗魚骨及弟粥啦。。。多蔥老薑見動送上,咁有冇加3蚊呢?
好多蔥

引用:

用得送上,你個emoji又笑笑口,我估…… 無!😽

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
早晨~十六叔
應該唔敢收你錢呀🤭

引用:

通脹猛於虎

你有美色😆

加蔥都收錢,有啲過份

生記嗎?

美男計又成功

wa, wa, wa $3

如果手切的話,可以接受我。

yummy

引用:

16叔下山到上環,剛巧碰到芬姐。。。噏多兩嘴,就食埋碗魚骨及弟粥啦。。。多蔥薑見動送上,咁有冇加3蚊呢?
我都想問走蔥有無得退?😀

好正下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]