• 瀏覽: 967
  • 回覆: 21
據ESPN報導,美斯將留在巴塞,至少再踢2年。此外,巴塞還希望能敲定回購尼馬的工作。

賽季即將結束,美斯仍然沒有就未來去向表態,而他的合約今年6月30日就到期了。

ESPN「足球90」節目的主持人維格諾羅報導,美斯留在巴塞將成為事實,「美斯將在巴塞再踢2個賽季」。

維格諾羅是阿根廷人,他透露,巴塞和美斯的續約工作走在正確的道路上,雙方完成續約只是時間的問題。

此外,巴塞正在追求尼馬,以滿足美斯的願望。巴塞希望能盡快敲定尼馬的轉會。

袋咗5億用10億買尼馬

fit晒

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13026158/1/20210504

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
阿根廷縮頭龜果然比我估中

邊有錢

引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2021-5-4 11:31 AM 發表

送都無人要點走

梅西:
引用:
原帖由 hkhk2211 於 2021-5-4 11:52 AM 發表

邊有錢
近期巴塞袋咗5億

梅西:
巴塞為左小朋友市場
不惜再放棄多兩年歐聯冠軍

引用:
原帖由 messibarca2-8 於 2021-5-4 11:31 AM 發表

我都估中李嘉誠唔會放棄香港首富地位
去孟加拉挑戰自己

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-5-4 12:19 PM 發表

去孟加拉挑戰自己
梅西送都無人要
唔洗估都知啦

梅西:
梅西加尼馬加阿古路, 三個加埋近百歲, 對手睇見都覺可憐

尼馬刀年齡大la 平平地簽冇乜所謂  巴西人通常快退化 太貴唔值😑

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-5-4 11:55 AM 發表

送都無人要點走
送都無人要點走??其實美斯冇議價能力 使乜用肥約留佢呀??🤨盲反有個譜😖😖🤫😆

引用:

唔及葡萄牙懦夫避波咁樣衰。

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-5-4 12:59 PM 發表

梅西加尼馬加阿古路, 三個加埋近百歲, 對手睇見都覺可憐
搵番阿蘇回歸仲正

梅西:
引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-5-4 03:28 PM 發表

唔及葡萄牙懦夫避波咁樣衰。
梅西球壇包尾樣衰D

梅西:
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-5-4 12:19 PM 發表

去孟加拉挑戰自己
我都估中李嘉誠唔會彈出彈入, 唔會做温室小花

梅西就年年留喺温室挑戰國王盃

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]