• 瀏覽: 4,087
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/spor ... 0504_00882_001.html

車路士前鋒迪姆華拿今季表現飽受批評,佢嘅把握力更成為球迷笑柄,雖然呢位德國前鋒喺助攻同其他方面都交到功課,不過領隊杜曹就表明所有球隊都需要「20球前鋒」,暗指迪姆華拿表現未如預期。傳聞車路士正計劃用迪姆華拿8作為籌碼,希望用呢位前鋒再加錢收購多蒙特前鋒艾寧夏蘭特。

迪姆華拿喺歐聯4強首回合對皇家馬德里門前失機,再度成為球迷批評目標,杜曹日前被問到係咪想簽艾寧夏蘭特,杜曹就話:「世界上冇一個領隊唔想簽『20球前鋒』,我只係會嫌唔夠多,如果你可以保證個球員一定做到(1季入20球)。迪姆華拿都曾經係『20球、30球前鋒』,但佢依家陷入生涯第1次低潮。」

據網站《Football Insider》報道,車路士斟介艾寧夏蘭特嘅行動,將會加入迪姆華拿作為交易條件,迪姆華拿目前身價錢5,000萬鎊,將可以大幅填補艾寧夏蘭特嘅高昂轉會費,而多蒙特亦可以得到一位已喺德甲證明自己實力嘅前鋒頂替,可能會係個「雙贏」結局。

吹咗夏蘭特轉會咁耐,呢單新聞就最可信啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
熱賣及精選
根據德國《圖片報》披露,迪姆華拿獲得車路士提供1份1400萬鎊(約1.3億港元)年薪嘅合約,換言之周薪達27萬鎊

30萬+歐羅,多蒙特點會肯食份糧,咪玩啦!

咪又係另一篇吹水唔抹咀既報導.....杜曹想啫, 有無問過添姆雲拿, 夏蘭特及多蒙特想唔想呀?

old news is so 唔識串

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-5-4 12:42 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210504/mobile/bkn-20210504120315772-0504_00882_001.html

車路士前鋒迪姆華拿今季表現飽受批評,佢嘅把握力更成為球迷笑柄,雖然呢位德國前鋒喺助攻同其他方面都交到功課,不過領隊杜曹就表明所有球隊都需要「20球前鋒」,暗指迪姆華拿表現未如預期。傳聞車路士正 ...
車仔幾時變左教練有係買賣人上有話事權。。不嬲都係老細話事。。車仔既教練有鬼權。。唔駛內容都知吹水

引用:
原帖由 ccto14 於 2021-5-4 12:55 PM 發表

根據德國《圖片報》披露,迪姆華拿獲得車路士提供1份1400萬鎊(約1.3億港元)年薪嘅合約,換言之周薪達27萬鎊

如果數字屬實, 車路士真係水魚中既水魚王, 雲拿既個人技術與把握力如何, 所有德迷都心中有數, 就算當車仔有俾佢上季28個聯賽入球誤導, 佢都唔值27萬鎊周薪啦, 仲要係5年合約, 多蒙特先唔會咁笨實用粒鑽石換舊垃圾返來.

引用:
原帖由 nut30 於 2021-5-4 01:23 PM 發表

車仔幾時變左教練有係買賣人上有話事權。。不嬲都係老細話事。。車仔既教練有鬼權。。唔駛內容都知吹水
你係車仔高層?

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-5-4 01:25 PM 發表

你係車仔高層?
唉。。自己先去了解球會既架構啦。。所有大球會都有專負責買賣人既team, 直接同老細 report.. 唔識就做多d功課啦

引用:
原帖由 nut30 於 2021-5-4 01:29 PM 發表

唉。。自己先去了解球會既架構啦。。所有大球會都有專負責買賣人既team, 直接同老細 report.. 唔識就做多d功課啦
我真係唔識車仔高層

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-5-4 01:25 PM 發表

你係車仔高層?
果位仁兄講得啱架, 杜曹之所以被逼離開多蒙特和PSG, 兩次都係因跟管理層就球員轉會問題鬧翻, 佢被問及想唔想簽夏蘭特, 個個教練都答想架啦, 唔代表杜曹本身有權去簽, 杜曹又想唔撈車路士咩? 係都要等佢在車仔建立一定地位例如贏到歐聯或英超聯賽冠軍才敢向管理層爭取更多話事權啦, 呢個時候佢有鬼話事權去簽人咩.

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-5-4 01:35 PM 發表

果位仁兄講得啱架, 杜曹之所以被逼離開多蒙特和PSG, 兩次都係因跟管理層就球員轉會問題鬧翻, 佢被問及想唔想簽夏蘭特, 個個教練都答想架啦, 唔代表杜曹本身有權去簽, 杜曹又想唔撈車路士咩? 係都要等佢在車仔建立一定地位例如贏到歐聯或英超聯賽冠軍才敢向管理層爭取更多話事權啦, 呢個時候佢有鬼話事權去簽人咩.
冇話事權唔代表唔可以提出要求
教練提出要求
管理層會唔理?

引用:
原帖由 ccto14 於 2021-5-4 12:55 PM 發表

之前話佢人工只係夏域斯一半左右,大約15萬鎊週薪。

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-5-4 01:37 PM 發表

冇話事權唔代表唔可以提出要求
教練提出要求
管理層會唔理?
我咪講咗篇報導只係話杜曹只係表達自己意願答想簽夏蘭特, 無話過杜曹想用雲拿加錢換夏蘭特, 但D記者加鹽加醋, 人地多蒙特CEO昨日究話下季留用夏蘭特啦, 你信多仔呢邊多D定係呢D吹水報導多一D呀?

引用:
原帖由 Dialanwok 於 2021-5-4 01:46 PM 發表

我咪講咗篇報導只係話杜曹只係表達自己意願答想簽夏蘭特, 無話過杜曹想用雲拿加錢換夏蘭特, 但D記者加鹽加醋, 人地多蒙特CEO昨日究話下季留用夏蘭特啦, 你信多仔呢邊多D定係呢D吹水報導多一D呀?
如果有好價
多仔點會唔賣夏蘭特?
唔使睇新聞都估到啦
車仔須要人
多仔須要錢
合情合理的交易
點會唔信?

杜曹咁L樣講嘢都得嘅換轉係摩佬,洗版了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]