• 瀏覽: 1,705
  • 回覆: 49
  • 追帖: 2
是日午餐...大X活新推出日式定食超大塊吉列雞扒豬扒好大份好好味呀!

熱賣及精選
飯又小扒又唔算大亂嗡啤酒係邊度見到?

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-5-4 01:55 PM 發表

飯又小扒又唔算大亂嗡啤酒係邊度見到?
飯的確太少!但扒手掌咁大呀! D酒喺Taste見到包裝幾得意!

早知 早少少睇
剛剛中午都唔知食乜
看來不錯,多謝分享。

大怪活廣告時間…
話好食就好食,唔得拗嘅

引用:
原帖由 港女冰冰 於 2021-5-4 02:23 PM 發表

早知 早少少睇
剛剛中午都唔知食乜
看來不錯,多謝分享。
ok㗎!係沙律D菜絲比較硬!

引用:
原帖由 叉燒撈丁 於 2021-5-4 02:57 PM 發表

大怪活廣告時間…
話好食就好食,唔得拗嘅
叮噹你話我掂我就掂呀!

見賣廣告唔錯咁, 轉頭就見到有post出, 想試

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東
丹麥瑞典,三重,四國,芭堤雅,胡志明
台北,北陸,西班牙
引用:
原帖由 tmc3012 於 2021-5-4 03:28 PM 發表

見賣廣告唔錯咁, 轉頭就見到有post出, 想試
嗱!咖哩飯記得要“多咖哩汁”...“提子梳打少冰”...“沙律多醬”

呢d啤酒邊度買到
豬扒睇落幾吸引

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 大林林 於 2021-5-4 03:59 PM 發表

https://cdn.discuss.com.hk/t/ff3181/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_210504/20210504_6d6244b160b45926ccf4JjJ6UxbxJxMf.jpg
呢d啤酒邊度買到
豬扒睇落幾吸引
合和地庫間Taste呀!雞扒嚟㗎...我🐷🐷點會食自己!

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2021-5-4 04:11 PM 發表

合和地庫間Taste呀!雞扒嚟㗎...我🐷🐷點會食自己!
幾錢枝
咁你又食白皮豬5餐肉

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 大林林 於 2021-5-4 05:19 PM 發表

幾錢枝
咁你又食白皮豬5餐肉
冇睇價錢喎?我估兩三蚊一支啦! 我係黑皮豬嘛!

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2021-5-4 05:38 PM 發表

冇睇價錢喎?我估兩三蚊一支啦! 我係黑皮豬嘛!
比三十蚊你同我買十枝
你果d係老泥唔係皮

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2021-5-4 01:25 PM 發表

是日午餐...大X活新推出日式定食超大塊吉列雞扒豬扒好大份好好味呀!
12314806 12314807 12314808 12314809 12314810 12314811 12314812
豬豬師兄,咁既份量,邊夠你飽呀? 好快要食下一餐

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]