• 瀏覽: 1,737
  • 回覆: 22
  • 追帖: 3
依個係我阿哥既八字,尋日先知原來佢爭落好多卡數,而且佢一向記錄唔好,好佢驚禍及家人,想各位師父睇睇佢過唔過到依關🙏

1986年4月11日16時40分出世

熱賣及精選
引用:
原帖由 連起名也覺得難 於 2021-5-4 02:49 PM 發表

依個係我阿哥既八字,尋日先知原來佢爭落好多卡數,而且佢一向記錄唔好,好佢驚禍及家人,想各位師父睇睇佢過唔過到依關🙏

12314953 12314954
{ 天元坐殺+海底逢沖 }---> 乃 裙腳仔之命!!??

先對盤:

1. 哥哥看來 跟母親關係...頗好? 母親亦願 為哥哥...解決問題?
2. 哥哥性格 好似"裙腳仔"(愛依附 母親之意思), 哥哥亦喜愛 依賴強者?

3. 在2015~16年, 由於.."大耗星"入命, 哥哥此年....看來"頗財$$$$"更是不少??

木水馬
4-5-2021

應唔係差好多呀?
下兩個運先大件事

引用:
原帖由 14森淼 於 2021-5-4 05:51 PM 發表

先對盤:

1. 哥哥看來 跟母親關係...頗好? 母親亦願 為哥哥...解決問題?
2. 哥哥性格 好似"裙腳仔"(愛依附 母親之意思), 哥哥亦喜愛 依賴強者?

3. 在2015~16年, 由於.."大耗星"入命, 哥哥此年....看來"頗財$$$$"更是不少??

...
1. 未算好好,但相對於同阿爸既關係黎講就好得多; 阿媽亦的確幫左阿哥唔少,結婚又借錢俾佢依家又幫手湊女,但係都好多怨言,因為有咩事就搵阿媽,但係事後一句多謝都無,更唔好講有無俾家用/還錢。
2. 依附阿媽意見就一定無,佢都好少聽兩老講,但以阿爸阿媽角度佢少少嘢就搵阿媽幫手。
3. 其實有D嘢佢收得好埋,我地一直知道佢理財好差,但錢銀去向好多時都係估估下。2015年唔覺有咩,2016年就被發現一腳踏兩船(新關係幾時開始唔知),斷估應該洗唔少錢,因為溝女佢一直都用銀彈攻勢。早一兩年佢被發現爭緊至少20萬既卡數,問佢又唔肯講d錢究竟洗左去邊度。

引用:
原帖由 風鈴水聲 於 2021-5-4 05:57 PM 發表

應唔係差好多呀?
下兩個運先大件事
願聞其詳,想知係邊一方面?健康,事業,家庭?

引用:
原帖由 連起名也覺得難 於 2021-5-5 11:55 AM 發表

1. 未算好好,但相對於同阿爸既關係黎講就好得多; 阿媽亦的確幫左阿哥唔少,結婚又借錢俾佢依家又幫手湊女,但係都好多怨言,因為有咩事就搵阿媽,但係事後一句多謝都無,更唔好講有無俾家用/還錢。
2. 依附阿媽意見就一定無,佢都好少聽兩老講,但以阿爸阿媽角度佢少少嘢就搵阿媽幫手。
3. 其實有D嘢佢收得好埋,我地一直知道佢理財好差,但錢銀去向好多時都係估估下。2015年唔覺有咩,2016年就被發現一 ...

- 嗯!!
-  真係好似是: "裙腳仔"  噃!  

- 看來 命盤冇錯!??!

木水馬
5-5-2021

引用:
原帖由 14森淼 於 2021-5-5 02:26 PM 發表

多; 阿媽亦的確幫左阿哥唔少,結婚又借錢俾佢依家又幫手湊女,但係都好多怨言,因為有咩事就搵阿媽,........

- 嗯!!

-  真係好似是: "裙腳仔"  噃!  
- 看來 命盤冇錯!??!

木水馬
5-5-2021
兩睇,佢自己野特別係錢銀同男女關係什少會聽屋企人意見,但關於湊女就少少嘢都搵人幫手。俾多少少資料先,驚對唔岩盤
佢2017年結婚,2018年因為有麻煩野而轉左工,同年年底個女出世

有咩再補充

引用:
原帖由 連起名也覺得難 於 2021-5-5 02:37 PM 發表

兩睇,佢自己野特別係錢銀同男女關係什少會聽屋企人意見,但關於湊女就少少嘢都搵人幫手。俾多少少資料先,驚對唔岩盤
佢2017年結婚,2018年因為有麻煩野而轉左工,同年年底個女出世

有咩再補充
現行破財(大耗 ): 乙未大運---> 2?????

乜話!
- 真係: 20000 / 200000!!   頗準!!??
- 在2015~16年, 由於.."大耗星"入命,(在 2帖 ).......
入正題:
- 由於 今年2021年..."七殺攻身"年, 頗多壓力 來緊...

木水馬
5-5-2021

附件

IMG_20210505_145125.jpg(131.52 KB)

2021-5-5 02:51 PM

引用:
原帖由 14森淼 於 2021-5-5 02:49 PM 發表

乜話!
- 真係: 20000 / 200000!!   頗準!!??
- 由於 今年2021年...七殺攻身,頗多壓力來緊...

註(2帖):
在2015~16年, 由於.."大耗星"入命,........

木水馬
5-5-2021 ...
以我認知佢自中六七開始已經大洗慣,追女仔時更甚

引用:
原帖由 14森淼 於 2021-5-5 02:49 PM 發表

乜話!
- 在2015~16年, 由於.."大耗星"入命,(在 2帖 ).......
入正題:
- 由於 今年2021年..."七殺攻身"年, 頗多壓力 來緊...
...
嗰壓力既殺傷力會唔會好大?我好驚佢爭人太多錢按埋自己層樓

引用:
原帖由 14森淼 於 2021-5-4 05:51 PM 發表

先對盤:

...
木水馬老師 其實你係點樣睇到 係裙腳仔 呢?????

引用:

乜話!
入正題:
...
木水老師 你係咪用天干 乙木排行第二=2

而地支未土就係 排行第六,就等於有=6個0。呢????

引用:
原帖由 連起名也覺得難 於 2021-5-4 02:49 PM 發表

12314953 12314954
你有無覺得有d心理唔平衡無論起關係或助力上呀媽會為你呀哥付出多過起你身上

引用:
原帖由 Oscaryam 於 2021-5-6 01:55 AM 發表

你有無覺得有d心理唔平衡無論起關係或助力上呀媽會為你呀哥付出多過起你身上
唔會,我得到既關愛比起我阿哥只會多唔會少,而且亦同兩老關係比較好

引用:
原帖由 我愛地風升 於 2021-5-5 07:24 PM 發表

木水老師 你係咪用天干 乙木排行第二=2

而地支未土就係 排行第六,就等於有=6個0。呢????

....可以咁講(觸機)!!

木水馬
6-5-2021

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]