• 瀏覽: 426
  • 回覆: 6
早啲去到坐窗口位
梅子青檸梳打,味道幾特別

好耐冇食爐邊蛋

叫左個二人餐
有牛舌,牛小排及豪快和牛燒

另一碟係黑毛豬五花肉及梨汁單骨雞翼
份量有啲少,二人餐俾得一隻雞翼(分左一半所以單骨,雖然佢啲雞翼係大隻)如果有兩隻雞翼就好啲

我連伴碟啲蘋果都烤埋嚟食又幾好食

和牛最正不過一人得一片

豬五花又係一人一片
其實個餐係得牛小排有四片

呢餐埋單三百幾,餐廳環境唔錯(如果冇景睇就唔值俾咁多錢),雖然肉的份量我覺略少,還好仲有爐邊蛋同泡菜送埋碗白飯
講抵食都係去漢和

一家人是無價的。搵到。駛到。食到。身體好。年年好。
熱賣及精選
引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-5-4 05:38 PM 發表

早啲去到坐窗口位
有景喜歡,北角喎

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-5-4 05:58 PM 發表

有景喜歡,北角喎
食完落樓下行一田

引用:
原帖由 粉紅豬小妹 於 2021-5-4 05:38 PM 發表

早啲去到坐窗口位

好耐冇食爐邊蛋

叫左個二人餐

份量有啲少,二人餐俾得一隻雞翼(分左一半所以單骨,雖然佢啲雞翼係大隻)如果有兩隻雞翼就好啲

1231 ...
呢間濟州我都食過,味道都OK,不過價錢都唔平,凈叫set唔夠飽,上次四人食要加多個飯同人蔘雞先夠,個景係靚嘅,不商場唔好行。

引用:
原帖由 onion11 於 2021-5-4 06:56 PM 發表

呢間濟州我都食過,味道都OK,不過價錢都唔平,凈叫set唔夠飽,上次四人食要加多個飯同人蔘雞先夠,個景係靚嘅,不商場唔好行。
我就係覺佢肉的份量偏少  
價錢真係唔算抵但用餐環境唔錯又坐得舒適,間唔中食一次都可接受
果度商場我多數係行地庫一田超市不過就多數齋睇唔買因為覺得價錢唔平

陰公囉!伴碟食埋都唔多夠,份量確實窄咗啲燒埋粒青檸嘛

引用:

早啲去到坐窗口位

好耐冇食爐邊蛋

叫左個二人餐

1231 ...
風景第一, 食野第二

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]