• 瀏覽: 2,625
  • 回覆: 75
烤雞餐,半隻$50。

附件

20210504_134841.jpg(258.39 KB)

2021-5-4 05:48 PM

20210504_134839.jpg(253.92 KB)

20210504_134342.jpg(108.22 KB)

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

熱賣及精選
另類海x雞飯

雞油滴滴辣味勁!

好正喎

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-4 05:48 PM 發表

烤雞餐,半隻$50。
呢啲烤雞幾惹味, 仲有咁多汁可以點飯~~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 top11 於 2021-5-4 07:02 PM 發表

呢啲烤雞幾惹味, 仲有咁多汁可以點飯~~
算係咁啦,$50,仲包支洛神化茶,半隻雞,雖然係雪春雞貨式,但加咗麻辣汁,又幾好咁,連薯仔都唔吝嗇,唔係一兩舊咁。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-4 07:05 PM 發表

算係咁啦,$50,仲包支洛神化茶,半隻雞,雖然係雪春雞貨式,但加咗麻辣汁,又幾好咁,連薯仔都唔吝嗇,唔係一兩舊咁。
係囉, 我覺得幾好~
抵幫趁下~

從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
引用:
原帖由 top11 於 2021-5-4 07:22 PM 發表

係囉, 我覺得幾好~
抵幫趁下~
下次可以下第二種汁,有咖哩,同牛肝菌(唔記得係咪)。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-4 07:26 PM 發表

下次可以下第二種汁,有咖哩,同牛肝菌(唔記得係咪)。
咖喱就可能未必夾~
另外兩款好似幾好~

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2021-5-4 07:22 PM 發表

係囉, 我覺得幾好~
抵幫趁下~
好老實,去便利店買支茶都要十幾蚊啦,佢洛神花都唔錯。

附件

20210504_134847.jpg(101.67 KB)

2021-5-4 07:28 PM

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-4 07:27 PM 發表

好老實,去便利店買支茶都要十幾蚊啦,佢洛神花都唔錯。
呢間店唔係度度有吧?

我自問尊重別人那就好了
引用:
原帖由 top11 於 2021-5-4 07:26 PM 發表

咖喱就可能未必夾~
另外兩款好似幾好~
咖哩要睇佢點整,不過未試過,唔敢講,但如果係茶記螢光生粉水咖哩就免了。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-5-4 07:30 PM 發表

咖哩要睇佢點整,不過未試過,唔敢講,但如果係茶記螢光生粉水咖哩就免了。

諗起星州炒米~

我自問尊重別人那就好了
抵食

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]