• 瀏覽: 12,365
  • 回覆: 129
  • 追帖: 1
家陣見工真係一肚氣, 老溤遲到已經係小事, 言語間仲要不段中傷你話你知唔知自己值幾錢, 仲話你讀MARKETING即係唔識MANAGEMENT, AC同HR啦, 啲態度PK到好想打爆個芒, 間公司得20人仲要响大角咀, 激氣呀!!!!!
叫我介紹自己, 講講下兩次做個暫定手勢, 話:咁你即係唔識管理啦, 一直做人助理, 跟住又打斷我, 咁你覺得自己值幾錢呀?

仆佢個街呀

熱賣及精選
如果返正覺得見唔成的,屌柒佢如何?

引用:
原帖由 陳芻狗 於 2021-5-4 06:37 PM 發表

如果返正覺得見唔成的,屌柒佢如何?
後悔無咁做

引用:
原帖由 noturningback 於 2021-5-4 06:48 PM 發表

後悔無咁做
下次啦,基本上次次見工都會遇到呢啲人。

引用:
原帖由 noturningback 於 2021-5-4 06:48 PM 發表

後悔無咁做
老闆覺得自己出份人工,又請得所謂物有所值!成日覺得我比機會你!所以出錢係大晒!問題係你都未請!不過鬼叫你*求職吖*....

引用:
原帖由 窮醜廢毒 於 2021-5-4 06:53 PM 發表

下次啦,基本上次次見工都會遇到呢啲人。

引用:
原帖由 noturningback 於 2021-5-4 06:31 PM 發表

家陣見工真係一肚氣, 老溤遲到已經係小事, 言語間仲要不段中傷你話你知唔知自己值幾錢, 仲話你讀MARKETING即係唔識MANAGEMENT, AC同HR啦, 啲態度PK到好想打爆個芒, 間公司得20人仲要响大角咀, 激氣呀!!!!!
叫我介紹自己, 講講下兩次做個暫定手勢, 話:咁你即係唔識管理啦, 一直做人助理, 跟住又打斷我, 咁你覺得自己值幾錢呀?

仆佢個街呀

見工同5識既人講野個心有D十五十六是正常

樓主當練習EQ。市道唔好,工少搵工既人多。

可能佢公司西客多,要試eq

引用:
原帖由 jenniferyiu0800 於 2021-5-4 07:26 PM 發表

你咩學歷 ?
之前份工幾銀 ?
大學 畢業 N 年 十年admin/sec經驗 搵幾錢唔方便講了 暫時未餓死

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-5-4 07:54 PM 發表

可能佢公司西客多,要試eq
廣告細公司 老闆勁串咀 態度好鍾意踩人

引用:
原帖由 goldenfat 於 2021-5-4 07:48 PM 發表

樓主當練習EQ。市道唔好,工少搵工既人多。
市道差過當年沙士

如果見服務性行業,你當佢試你EQ。 的確,而家香港西客實太多。如果見文職,即刻反佢枱走啦,問返佢你份咩工呀,寸七七,講野識唔識專重人,等人地講完左先呢?

SiuHan
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]