• 瀏覽: 1,694
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
一有變種病毒就全座大廈檢疫二十一日,咁對我哋香港市民好唔公平,我哋已經絕大部分出街戴口罩,又用安心出行,只係你哋二十一日酒店檢疫出現問題,就要我哋香港市民承擔後果,唔果斷禁飛有變種病毒國家,依個係咩道理

熱賣及精選
依家有邊個國家冇變種病毒

濕九無能香港政府佢邊夠膽禁飛,俾人吊兩野,九都縮埋

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-5-4 07:27 PM 發表

一有變種病毒就全座大廈檢疫二十一日,咁對我哋香港市民好唔公平,我哋已經絕大部分出街戴口罩,又用安心出行,只係你哋二十一日酒店檢疫出現問題,就要我哋香港市民承擔後果,唔果斷禁飛有變種病毒國家,依個係咩道理
淋奠有病!

唔係話有三個國家,地區啲人禁左咩

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-5-4 07:27 PM 發表

封唔封係由醫護決定嘅。

引用:

戴口罩=可以100%零感染
絕大部分用安心出行……你好少出街呀唔知實際情況如何

禁飛
請問全世界有邊個國家冇出現變種病毒

引致社區傳播傳播嘅印度裔男子……係香港居民!
唔通要政府修改基本法……限制香港居民出入境自由

引用:
原帖由 dlcchk 於 2021-5-5 10:47 AM 發表

戴口罩=可以100%零感染
絕大部分用安心出行……你好少出街呀唔知實際情況如何

禁飛
請問全世界有邊個國家冇出現變種病毒

引致社區傳播傳播嘅印度裔男子……係香港居民!
唔通要政府修改基本法……限制香港居民出入境自由:s ...
香港居民出入好難限嘅,不過可以延長重災區個隔離時間,因為有啲個案係長過廿一日先發作!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-5-5 10:50 AM 發表

香港居民出入好難限嘅,不過可以延長重災區個隔離時間,因為有啲個案係長過廿一日先發作!
何為重災區

杜拜算唔算重災區

引致社區傳播嘅印度裔香港居民係由杜拜回港喎

因為世界玩重啟經濟
感染哂就有抗體
死只係1-2%人
並不是為你健康出發

最好控制新冠病毒方法一早在武漢見到,咁多家國大爆發都唔控制。到現在印度仲要好多人唔帶口罩。香港作為一個國際城市變種病毒遲早殺到黎。

必須學美國咁封印度,有香港身份證從印度回港都要隔離由21日加到28日

引用:

"明明" 已經知 ... 但 無 權

政府 有權 ... 但 吾想做決定 ... 做錯 畀人 鬧 ... 反正吾做 都畀人鬧 ... 當然 做少D啦

我的世界:
鐘錶網
醫院係咪好多印度人

香港接觸到先能吧樣本送去....

我是網上買賣相機的水貸佬

世界各地我都會買回來同大家分享

有商自然有出糧!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]