• 瀏覽: 5,146
  • 回覆: 130
  • 追帖: 2

冇得出行去旅遊,唯有買住啲和牛在家食餐和牛燒頂住先😅

熱賣及精選

前日在網上看到有這好玩意,即刻預定今日凖時送到

送到的實物和形容一樣👍

保鮮袋內食物整齊企理

引用:
原帖由 siu白B 於 2021-5-4 10:38 PM 發表

買左幾錢?

引用:
原帖由 siu白B 於 4-5-2021 22:38 發表

好正咁喎 請問咩價? 我囡囡明天牛—  正頭痕中

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。

爐具及食具齊備,真係可以帶去郊外野餐,可惜因為疫情暫時唔可以在郊野公園生火煮食,都係乖乖地在自家燒啦😅

引用:
原帖由 john198822 於 2021-5-4 11:07 PM 發表

買左幾錢?
我在xxday買$398

引用:
原帖由 leopig 於 2021-5-4 11:09 PM 發表

好正咁喎 請問咩價? 我囡囡明天牛—  正頭痕中
我再扣埋積分可以$382包送貨

引用:
原帖由 siu白B 於 4-5-2021 23:16 發表

我再扣埋積分可以$382包送貨
感謝 但揾唔到綱頁

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。

日本有田和牛二品+澳洲M4/5和牛肉眼片

牛舌片及日本五花腩片

追加泰國海蝦半斤+三文魚腩幾條

引用:
原帖由 siu白B 於 2021-5-4 10:57 PM 發表

保鮮袋內食物整齊企理
好高級的食材~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中

菲律賓花蛤一斤

主題標籤 #和牛 #燒肉
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]