• 瀏覽: 165,591
  • 回覆: 290
  • 追帖: 46
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-9 07:49 AM 打開
引用:
原帖由 龍少爺 於 2021-5-9 11:11 PM 發表

樓主, 我好想知中心城裝修後變成點?
中間機舖仲係唔係度?
前天去中心城看了一場電影,確實到處都在裝修,你說的機鋪在哪個位置?我下次去幫你睇睇

熱賣及精選
引用:
原帖由 皇馬LL 於 2021-5-10 12:12 AM 發表

德興城仲係咪度,老地方
全棟執晒咁滯

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cocoliu1990 於 2021-5-10 07:18 AM 發表

PM我, 我推個app比你, 要比錢, 但睇馬超正, 吾卡, 我朋友有了這個開心死, 仲可以睇英超, 裝電視機頂盒的
謝謝🙏微信聯繫

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-5-10 08:38 AM 發表

大部份深圳職位月薪由2000~4000
師兄,你這個說法不成立!
你可以說深圳仍然有小部分人的月薪2-4千。而事實上一般的保安都有4-5千。深圳我有一支球隊,裡面有40多人,除了幾個老板、幾個政府官員不計,大部打工仔都有1萬多以上,最高的一個是金融公司副總、10萬月薪+以上。
大家唔好用耳仔做人

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-5-10 09:35 AM 發表

香港仲算勉強有少少,dit咁多員工福利同勞工權益,大陸係完全冇
你的資料是聽返來的?如果我揾一張工資出糧證明有福利,你可否道歉?

引用:
原帖由 甲a班 於 2021-5-10 09:39 AM 發表

中間有充電一兩個鐘?
應該是吹牛
租架車回來,分分鐘都係賺錢時間, 點可能中間休息一兩個鐘?
唔志在另計
我以前兼職的士司機,租車時間是早七晚四
真係廁所都無乜點去
真的!因為我經常去東湖公園行山,那裡有一個停車場有幾十個充電椿,司機說在交更前必須充好電交下手。我記得下午的3-5點是最多車在充電

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cocoliu1990 於 2021-5-10 11:42 AM 發表

你睇公司offer咩, 有三金, 有五金, 詳細不知道, 大約系保險金, 養老金, 醫療金, ...

人地好過你香港
佢應該無朋友在華為、700、阿里、這些大公司上班,完全脫離現實

又收到版主通知不能討論“咸野”。大家要聽話,避免犯規

引用:
原帖由 甲a班 於 2021-5-10 12:08 PM 發表

但是, 有人話和女朋友, 兩個人按摩一日, 都用左近一千元喎
真心話,同老婆/女朋友去使小啲!

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-5-10 11:08 AM 發表

請問會到二線如沙井,松崗,光明,公明,甚至坑梓嗎?謝謝
我會記住
這些邊緣地區確實不會特意去。但又不排除去!舉個例子:沙井老板有項目,但不是我負責,如果有一天老板叫一起過去.那就必須去!
您想看什么呢?我好知道拍些什么給你看

引用:
原帖由 甲a班 於 2021-5-10 11:15 AM 發表

都想去
還有橋頭和大朗
橋頭、大朗……有咩讓師兄懷念?

引用:
原帖由 972056586 於 2021-5-10 11:32 AM 發表

去揾間新寶茶餐廳試下,唔錯的
新寶,好像拱北口岸有一間。的確唔錯、選擇又多

引用:
原帖由 壯陽平平羊 於 2021-5-10 12:42 PM 發表

但係你呢句有少少暗喻咸濕嘢喎
師兄是明白人打下擦邊球

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]