• 瀏覽: 162,091
  • 回覆: 1,697
  • 追帖: 44
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-9 07:49 AM 打開
引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-7-22 10:45 AM 發表

是的
你是識途皇馬
我當年經常的活動範圍哈哈,有無試下距個生牛肉壽司,我試過夜晚任食,300幾一個人,飽到嘔!!!
樓下師兄講既港麗都去過,不過感覺無乜特別,好貴既茶記!😂
我仲等緊有機會過去跟你運動踢波仔😏😏

熱賣及精選
引用:
原帖由 皇馬LL 於 2021-7-22 03:07 PM 發表

我當年經常的活動範圍哈哈,有無試下距個生牛肉壽司,我試過夜晚任食,300幾一個人,飽到嘔!!!
樓下師兄講既港麗都去過,不過感覺無乜特別,好貴既茶記!😂
我仲等緊有機會過去跟你運動踢波仔😏😏
我都係專攻下午茶,平靚正,貪佢坐得好舒服

提示: 違規內容已被屏蔽
應該是第一次在深圳光顧大快活,這個專人送餐到桌的服務真心贊

放下的時候還說了一句:不好意思、讓您久等了。
這個才叫服務態度中國加油💪

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-7-26 12:34 PM 發表

河南加油

https://youtu.be/ajFgq2DTEis

引用:
原帖由 garg 於 2021-7-26 12:37 PM 發表

河南加油

https://youtu.be/ajFgq2DTEis
患難見真情!
這次水災又一次見到一方有難、八方支援!
全世界沒有一個國家可以咁齊心
我這幾天想買件鴻星爾克,完全無貨、買唔到

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-7-26 12:34 PM 發表

走嘅時候
佢地仲會講:明天見

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-7-26 12:48 PM 發表

患難見真情!
這次水災又一次見到一方有難、八方支援!
全世界沒有一個國家可以咁齊心
我這幾天想買件鴻星爾克,完全無貨、買唔到
堅呀喂

引用:
原帖由 叫我馬神 於 2021-5-8 06:28 PM 發表

這個可以有,前幾天剛剛去美萊洗牙,旁邊就是美萊醫美
洗牙我一向係去愛x健, 一來規模大d, 二來去過幾年都洗得幾乾淨又唔痛

引用:
原帖由 yukinono 於 2021-8-4 10:22 PM 發表

洗牙我一向係去愛x健, 一來規模大d, 二來去過幾年都洗得幾乾淨又唔痛
我以前也是去愛x健,現在深圳的牙科醫院開了很多。以後可以多去幾家比較一下,以我這次為例,洗牙體驗價,¥68仲係女牙醫,無得頂
記得先上網看看

不經不覺來深圳生活一年多了!香港項目馬上開波,下周回香港了。再見深圳、多謝阿爺俾人民一個安居樂業嘅地方!香港,在中央支持下,一定會更好

正常有廚廁你果邊租屋大約幾錢個月

引用:
原帖由 阿民.. 於 2021-9-4 06:43 PM 發表

你可下載“貝殼找房”便可找到

引用:
原帖由 阿民.. 於 2021-9-4 06:43 PM 發表

單人住3k已經好正,幾年前年輕揮霍無度,係口岸租左個兩房新裝修5k自己住😂😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]